PENZION U FANDY

Šatov 355 ( Zobrazit mapu)

Poloha

Penzion a restaurace U Fandy se nachází v malebné vinařské obci Šatov, která je součástí známé vinařské oblasti Znojemska.

Popis

POPIS UBYTOVÁNÍ:

Penzion U Fandy v Šatově je ideálním výchozím bodem pro milovníky vinařské turistiky a cyklistiky.

Nachází se v srdci vinařské oblasti Znojemska, kde můžete objevovat místní vinice, navštěvovat vinné sklepy a ochutnávat vyhlášená moravská vína.

Tento útulný penzion nabízí pohodlné ubytování v klidném prostředí.

Restaurace U Fandy je vyhlášená svou domácí kuchyní, která kombinuje tradiční české pokrmy s regionálními specialitami. Hosté si zde mohou vychutnat skvělá místní vína přímo od vinařů z okolí, což dotváří autentický zážitek z pobytu v této vinařské oblasti.


Penzion U Fandy v Šatově nabízí ubytování s kapacitou

4x 5-ti lůžkový pokoj 
2x 4-lůžkový pokoj Economy

VYBAVENÍ POKOJŮ:

Všechny pokoje jsou vybaveny

- velkou šatní skříní
- vlastním sociálním zařízením se sprchou
- bezplatnými toaletními potřebami
- ložním prádlem. 

Hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi připojení.

STRAVOVÁNÍ:

Přijďte a ochutnejte
Domácí rodinná restaurace U Fandy v Šatově je místem, kde se hosté cítí jako doma. Tato útulná restaurace, vedená srdcem a nadšením, nabízí poctivou českou kuchyni připravovanou z kvalitních surovin.

Přátelská atmosféra a osobní přístup k hostům dělají z restaurace U Fandy oblíbenou zastávku nejen pro místní, ale i pro návštěvníky, kteří chtějí zažít pravou moravskou pohostinnost.

Ráno si můžete pochutnat na kontinentální bufetové snídani.

ORGANIZUJEME:

Akce a oslavy
Restaurace U Fandy v Šatově je ideálním místem pro pořádání akcí a rodinných oslav. Díky své útulné atmosféře a osobnímu přístupu k hostům zde můžete oslavit významné životní události, jako jsou narozeniny, výročí či rodinná setkání.

Restaurace nabízí možnost přizpůsobení menu podle přání zákazníků, a to včetně regionálních specialit a kvalitních místních vín. Profesionální tým se postará o veškeré detaily, aby vaše oslava byla nezapomenutelným zážitkem v přátelském a příjemném prostředí.

Aktivity

MOŽNOSTI V OKOLÍ:

Penzion U Fandy v Šatově je ideálním výchozím bodem pro milovníky vinařské turistiky a cyklistiky. Nachází se v srdci vinařské oblasti Znojemska, kde můžete objevovat místní vinice, navštěvovat vinné sklepy a ochutnávat vyhlášená moravská vína.

V okolí penzionu vedou malebné cyklistické trasy, které vás zavedou do krásných zákoutí Národního parku Podyjí a dalších atraktivních míst jižní Moravy. Po aktivním dni v přírodě si můžete odpočinout v útulném prostředí penzionu a užít si klidný večer s pohárem místního vína.