Hotel Anette

Svornosti 28, Praha - Smíchov ( Zobrazit mapu)

Poloha

Hotel Anette naleznete na Pražském Smíchově poblíž Palackého mostu. Do historického centra Prahy se díky blízkosti tramvajové zastávky a stanice metra dostanete snadno a rychle, ale i pěšky romantickou procházkou po nábřežích řeky Vltavy.



Popis

POPIS UBYTOVÁNÍ:

Srdečně Vás vítáme v Hotelu ANETTE.

Jedná se o tradiční tříhvězdičkový hotel rodinného typu, situovaný v historické budově v centru Prahy, na levém břehu řeky Vltavy s výbornou dopravní dostupností.

Hotel nabízí ubytování v třiceti pokojích pro jednu až čtyři osoby a jeden apartmán.

Jen 5 minut chůze od hotelu uvidíte úchvatné panorama Prahy od Vyšehradu po Pražský hrad, nebo dojdete do nákupního centra Nový Smíchov se stanicí metra Anděl.

V blízkém okolí jsou další objekty pro zábavu, služby a sport.

Nabízíme:

JEDNOLŮŽKOVÝ POKOJ PRO 1 OSOBU
DVOULŮŽKOVÝ POKOJ
TŘÍLŮŽKOVÝ POKOJ S PŘISTÝLKOU
TŘÍLŮŽKOVÝ POKOJ
DVOULŮŽKOVÝ POKOJ S PŘISTÝLKOU
APARTMÁN 4+1

Vybavení pokojů:

Postýlka, telefon, TV, trezor, bezdrátový internet, hotelový textil, sprcha, WC, fén na vlasy, ústřední topení, nekuřácké prostředí, závěsy, ručník navíc, denní úklid, toaletní potřeby zdarma 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

STRAVOVÁNÍ:

RESTAURACE & BAR

V restauraci a baru se podává jak tradiční česká, tak mezinárodní kuchyně a široký sortiment nápojů samozřejmě s kvalitním českým pivem. Točíme piva Primátor, včetně speciálů pivovaru Náchod a také jejich nealko Malinovku, tak pivo Fabián z Hostomického pivovaru, samozřejmě další piva, vína, nealkoholické nápoje studené i teplé, kvalitní kávu.

Otevírací doba v pracovní dny: 11:00 - 22:00 o víkendech na objednávku pro společenské akce. 

SLUŽBY HOTELU ANETTE

24 HODINOVÁ RECEPCE
Recepce je k dispozici 24/7 a recepční rádi našim hostům zajistí i Concierge služby. Přihlášení k ubytování na pokoj (check in) je možné od 14:00 a odhlášení (check out) maximálně do 12:00 hodin.

RESTAURACE
Naše nekuřácká restaurace je Vám k dispozici v pracovní dny od 11:00 do 22:00 a o víkendech prozatím jen pro pořádání objednaných společenských akcí.

Organizuejeme:
Restaurace je také ideálním místem pro pořádání jednání, přednášek, oslav apod. Kapacita je cca. 70 míst. Naše kuchyně připravuje mimo českých i mezinárodní jídla a to buď z denní nabídky, nebo dle dohody pro jednotlivé akce.

SNÍDANĚ
Bufetové snídaně je pro všechny hotelové hosty k dispozici v hotelové restauraci každý den od 7:30 do 10:00, je ale možné si sjednat náhradní balíček, pokud odjíždíte dříve.

BAR
Nekuřácký bar je k dispozici v pracovní dny od 11:00 do 22:00.

HERNA / ZASEDACÍ MÍSTNOST
Pobavit se můžete při šipkách, kulečníku, nebo stolních hrách, které vám budou k dispozici v místní herně. Herna je otevřena denně po objednání v hotelové recepci.

Tato místnost může být velice rychle změněna na zasedací místnost pro cca. 20 lidí, včetně projektoru s promítacím plátnem, ozvučením případně jiným vybavením dle objednávky.

WI-FI
Internetové Wi-Fi připojení je zdarma v celém objektu pro hotelové hosty.

SAUNA
Momentálně mimo provoz z důvodu rekonstrukce. Pořádný odpočinek si můžete užít v naší hotelové sauně. Více informací včetně přijetí objednávky Vám ráda poskytne naše recepce. Cena za osobu 365,- Kč / hodina v ceně je zahrnuto zapůjčení osušky a županu.

OBJEDNÁNÍ AUTA/ TAXI
Rádi pro Vás zajistíme přistavení taxi, případně Vám zprostředkujeme pronájem vozidla.

NEKUŘÁCKÉ PROSTŘEDÍ
Mějte prosím na paměti, že celý hotel a jeho součásti jsou nekuřácké. Porušení zákazu kouření bude postiženo pokutou a ubytovatel si vyhrazuje právo na náhradu nákladů souvisejících s uvedením zakouřených či jinak poškozených prostor do původního stavu.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - 

CENÍK UBYTOVÁNÍ 2024:

V CZK

pokoj / 1 noc / Snídaně v ceně

Jednolůžkový pokoj pro 1 osobu ... od 1 700 Kč
Dvoulůžkový pokoj ... od 2 000 Kč
Třílůžkový pokoj s přistýlkou ... od 2 500 Kč
Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou ... od 2 250 Kč
Apartmán 4+1 ... od 2 670 Kč

Doprava

Srdečně Vás vítáme v Hotelu ANETTE. Jedná se o tradiční tříhvězdičkový hotel rodinného typu, situovaný v historické budově v centru Prahy, na levém břehu řeky Vltavy s výbornou dopravní dostupností. Hotel nabízí ubytování v třiceti pokojích pro jednu až čtyři osoby a jeden apartmán. Jen 5 minut chůze od hotelu uvidíte úchvatné panorama Prahy od Vyšehradu po Pražský hrad, nebo dojdete do nákupního centra Nový Smíchov se stanicí metra Anděl. V blízkém okolí jsou další objekty pro zábavu, služby a sport.