Spa Resort Sanssouci

U Imperiálu 198/11, Karlovy Vary - 36001 Karlovy Vary ( Zobrazit mapu)

Poloha

ADRESA:

Spa Resort Sanssouci, U Imperiálu 198/11, 360 01 Karlovy Vary, Česká Republika 

Popis

POPIS UBYTOVÁNÍ:

Pro Vaši bezpečnost a ničím nerušený pobyt jsme přijali řadu hygienických opatření !!!!


Spa Resort Sanssouci****
je lázeňský komplex, který vznikl na poklidném okraji lázeňské zóny Karlových Varů spojením 3 významných lázeňských zařízení: hotelů Blue House, Green House a Villa Mercedes.

Pro pohodlí hostů jsou hlavní budovy resortu spojeny podzemním koridorem s balneocentrem umístěným ve Villa Mercedes, ve kterém najdete nejen širokou nabídku lázeňských procedur, ale také bazén, whirlpool, saunu, parní saunu a Kneippův chodník.

Nabízíme hostům to, co dělá Karlovy Vary lázeňským městem a Spa Resort Sanssouci je zařízením zdraví a odpočinku.

Do všech zařízení resortu je přiveden minerální pramen „Vřídlo“, který tvoří základ pitné kury a léčebného programu.

Léčíme:

Doménou Spa Resortu Sanssouci je poskytování komplexní lázeňské péče, jejímž základem je využívání místních přírodních léčivých zdrojů, doplněné o léčebnou rehabilitaci, fyzikální a pohybovou léčbu, zdravotní výchovu, dietní stravování a také řadu speciálních léčebných a wellness programů a doplňkových služeb.

S ohledem na to je karlovarská léčebná péče zaměřena především na nemoci trávicího a pohybového ústrojí a poruchy metabolismu.

Gastronomie:

V moderně zařízených restauracích Spa Resortu Sanssouci se o chuťové buňky hostů stará tým profesionálních kuchařů a další kvalifikovaný personál. Jejich úkolem je příprava kulinářských delikates, které potěší nejen chuť, ale i ostatní smysly. Novinkou pro hosty je tzv. „OPEN KITCHEN“ v restauraci Opera.

Spa Resort Sanssouci je rozdělen do 2 hlavních hotelových budov Blue House a Green House.

Všechny pokoje jsou nově zrekonstruované, moderně zařízené a nekuřácké.

Můžete si vybrat ubytování v několika kategoriích

VYBAVENÍ POKOJŮ:

Nově zrekonstruované pokoje ve Spa Resortu Sanssouci Karlovy Vary nabízí hostům čtyřhvězdičkový komfort za přijatelnou cenu.

Pokoj je moderně zařízen a vybaven:

- televizí
- telefonem
- minibarem
- bezpečnostní schránkou


Family Pokoj 
Cestuje vás více, či jste rodina s dětmi a chcete bydlet pohodlně? Pak je pro vás tou pravou volbou náš Rodinný pokoj, který je určený pro 4 až 5 osob (max. 4 osoby na pevném lůžku a 1 osoba na přistýlce). Jedná se o dva moderně zařízené propojené pokoje vybavené telefonem, minibarem a bezpečnostní schránkou. 

DeLuxe Suite
Ještě více luxusu si můžete užít v Deluxe Suite – nově zařízených přepychových apartmá s balkónem. Pokoj je rozčleněn na obývací část a ložnici, s možností až 2 přistýlek. Vybavení Deluxe Suite zahrnuje kromě telefonu, bezpečnostní schránce a minibaru také DVD přehrávač. 

STRAVOVÁNÍ:

RESTAURACE CHARLESTON 
Moderní restaurace pro moderní chutě.
Tato moderní nekuřácká restaurace umístěná v Blue House poskytuje stravování formou nabídkových stolů.

BLUES CAFE

Moderní kavárna a bar
Moderní kavárna s barem a letní terasou dopřává hostům chvíle odpočinku i zábavy. Pravidelně se zde pořádají taneční večery a jiné společenské akce. Nabídka teplých i studených nápojů a koktejlů je skutečně široká. To samé lze říci i o nabídce pokrmů z jídelního lístku. Profesionální obsluhu nezaskočíte ani přáním kvalitního vína. 

Restaurant Melody

Degustační zážitek
I Green House nabízí hostům strávení příjemných chvil v moderním prostředí nekuřácké restaurace. 

RESTAURANT OPERA

Gastronomický zážitek na celý večer
V luxusní nekuřácké restauraci Opera jsou jídla podávána formou nabídkových stolů, ale též Á la carte. „Atrakcí" restaurace Opera je OPEN KITCHEN. Vyberete-li si nějakou specialitu z jídelníčku, kuchaři ji dokončí přímo před vašimi zraky. 

LOBBY BAR S LETNÍ TERASOU + ATRIUM

Místo pro odpočinek
Lobby bar a přilehlé atrium je místem, kde mohou hosté nerušeně odpočívat u šálku kvalitní kávy nebo dobře vychlazeného drinku. Kromě příjemného posezení a milé obsluhy zde hosté najdou i klidovou zónu. 

RELAX - WELLNESS:

Spa Resort Sanssouci je vybaven moderním Spa & Wellness centrem, díky kterému patří mezi přední lázeňské hotely v České republice, což potvrzuje i řada prestižních ocenění. Veškeré léčebné výkony a procedury, kterých je přes 100, poskytujeme na celkové ploše 2 200 m2. 

Bazénový komplex - relaxace pro každého 

Spa Resort Sanssouci disponuje moderním bazénovým komplexem, kde mají hosté k dispozici bazén o délce 16,66 m, šířce 8 m a hloubce 1,4 m. Součástí bazénu jsou také vodní atrakce, kterými jsou chrliče, vzduchové a masírovací trysky. Voda v bazénu je bez přídavku vřídelní vody, a je ohřívána na teplotu 28 °C. V bazénovém komplexu máte k dispozici také saunu, whirpool a parní saunu.

 

DĚTSKÝ KLUB:

Hledáte hotel, kde naleznete vyžití nejen pro sebe, ale i pro vaše ratolesti? Spa Resort Sanssouci je pro vás tou ideální volbou. Pro ty nejmenší ale i pro ty větší jsme vybudovali dvě nové venkovní dětské hřiště a 9 jamkový minigolf, který zabaví jak děti, tak i dospělé. Za špatného počasí vám nabídneme dětský koutek se zázemím, pro děti ve věku 1-10 let. V našem koutku naleznete pro Vaše děti spoustu zábavy a hraček. Pro starší je pak k dispozici herna vybavená Playstationem či stolním fotbalem.

ORGANIZUJEME:

Pro malé i velké konference
Spa Resort Sanssouci je významným hostitelem různých rodinných a společenských akcí. Disponuje velkým počtem sálů a salónků. Některé ze salónků jsou vzájemně propojitelné, jiné lze propojit s dalšími prostory hotelu. Díky tomu je Spa Resort Sansso