Penzion SportTuria

Polesí 59, Rynoltice ( Zobrazit mapu)

Rezervovat

Cena od 670 Kč

+420 731 065 540, +420 734 124 801
Poslat dotaz
www.penzionsportturia.cz

Lužické Hory Ubytování na horách Ubytování pro rodiny s dětmi Levné ubytování

Poloha

Penzion se nachází v údolí, mezi hlubokými lesy, v chráněné krajinné oblasti Lužické hory, v malebné vesničce Polesí u Rynoltic.

Popis

POPIS UBYTOVÁNÍ:

RESTAURACE OTEVŘENA POUZE PRO UBYTOVANÉ HOSTY A PRO PŘEDEM DOMLUVENÉ SKUPINY NEBO AKCE. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ .


Penzion nabízí v 8 prostorných pokojích celkem 32 kvalitních lůžek ve dvou- až čtyřlůžkových pokojích s další možností přistýlek.  

VYBAVENÍ POKOJŮ:

Všechny pokoje jsou vybaveny:
- kompletním příslušenstvím
- předsíní se šatnou
- trezorovou skříňkou
- koupelnou se sprchou, WC a umyvadlem

S příznivými cenami se Penzion SPORTTURIA právem řadí k vyššímu standardu našeho regionu.

DALŠÍ MOŽNOSTI:

Velký oplocený pozemek má dostatek parkovacích míst, bazén a zahradu s možností aktivního odpočinku a slunění.

PRO DĚTI:

Pro Vaše děti máme v areálu k dispozici dětské hřiště s houpačkami, klouzačkou a dalšími zajímavostmi, včetně pískoviště.

V OKOLÍ:

150 metrů od penzionu je v létě k dispozici přírodní koupaliště, které pak v zimních měsících slouží jako přírodní ledová plocha k úžasnému bruslení, a také volejbalové hřiště.

V našem penzionu najdete vše, co potřebujete k odpočinku od každodenního stresu. Pohodlí, klid, soukromí, čistý lesní vzduch a perfektní služby.

RELAX:

K dispozici je například sauna, místnost pro úschovu Vašich lyží nebo kol.

STRAVOVÁNÍ:

Naše zahradní restaurace s letní terasou nabízí příjemné posezení, vhodná je také k uspořádání venkovních oslav, spojených s grilováním, rožněním, či táborovým ohněm.

Za malý příplatek jsou též vítáni i Vaši domácí miláčkové.

Ve stylové restauraci penzionu, která je otevřena pouze pro ubytované hosty nabízíme výbornou českou kuchyni s možností celodenního stravování, kterou ocení každý znalec dobrého jídla a pití.

Restaurace pro 30 osob a salónek pro 20 osob poskytuje příjemné posezení s rychlou a pozornou obsluhou, která se těší na Vaši návštěvu.

 

Aktivity

MOŽNOSTI V OKOLÍ:

Penzion je vzdálen 22 km od Liberce, 10 km od hraničního přechodu do Německa a Polska v Hrádku nad Nisou a 5 km od pěšího hraničního přechodu Petrovice-Lückendorf.

Okolní vesničky a městečka zaujmou původní lidovou architekturou, typickou pro Lužické hory. Pouhých 6 km od Polesí se nachází zámek Lemberk a městečko Jablonné v Podještědí s barokním chrámem sv. Vavřince a Zdislavy.

Přímo naproti penzionu se vypíná skalní rozhledna Havran, která podtrhuje romantiku této lokality.

Severozápadně od penzionu je rozsáhlý les, který nabízí ideální podmínky pro pěší turistiku, výlety na horských kolech, myslivost a houbaření.

V zimních měsících jsou zde velmi pěkné běžkařské terény a dá se zde i dobře sáňkovat a bruslit. Poblíž Polesí je několik zajímavých skalních útvarů, vhodných pro vyspělé horolezce i začátečníky.