CHATY POD KNÍŽECÍ

Trojanovice, ev.č. 460, Trojanovice - Lomná ( Zobrazit mapu)

Poloha

Nabízíme ubytování v sedmi soukromých rekreačních chatách nacházejících se v chatové oblasti v Trojanovicích v Beskydech. 

Popis

POPIS UBYTOVÁNÍ:

Odpočiňte si a načerpejte novou energii pobytem v krásném přírodním prostředí!

Nabízíme ubytování v sedmi rekreačních chatách nacházejících se v chatové oblasti v Trojanovicích v Beskydech.

Chaty se nachází v překrásném koutu Beskyd, v CHKO s výhledem na údolí a lesy. Jsou vhodné jak pro rodinnou dovolenou, tak i na kratší pobyty, třeba prodloužený víkend.

Jedná se o turisticky velmi atraktivní oblast pod Pustevnami. Chaty jsou umístěny v překrásném přírodním prostředí CHKO v údolí u lesa s výhledem na panorama Beskyd.

Venkovní krb u chat spolu s posezením a výhledem na protější zalesněné kopce vybízí k podvečernímu grilování.

V teplých letních dnech si nenechte ujít návštěvu aquaparku ve Frenštátu pod Radhoštěm. 

Každá chata má kapacitu 4 lůžka.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

VYBAVENÍ:

V přízemí je obývací pokoj s posezením, kuchyňka s chladničkou, el. indukčním vařičem, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí, nádobím, kuchyňskou rohovou lavicí k sezení aj., koupelna se sprchovým koutem a WC.

V podkroví se nachází dvě ložnice, jedna s dvoulůžkem a menší pokojík se dvěma samostatnými lůžky. Vytápění objektu je el. přímotopy, ohřev vody boilerem.

Každá chata má zastřešenou verandu a terasu s posezením a venkovním krbem.

Chaty č. 1-7 jsou srubového typu

jsou v provozu od června do září. V přízemí je obývací pokoj s posezením (rozkládací pohovka), kuchyňka s chladničkou, el. indukčním vařičem, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí, nádobím, kuchyňskou rohovou lavicí k sezení aj., koupelna se sprchovým koutem a WC a jeden 2-lůžkový pokoj. Na vyvýšeném empore (vhodné pro osoby starší 8 let) se nachází 2 lůžka jako přistýlky. Vytápění všech objektů je el. přímotopy, ohřev vody boilerem.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

DÁLE K DISPOZICI:

K dispozici je rovněž venkovní ohniště, pískoviště a travnaté hřiště se sítí na míčové hry.

Parkování v objektu zdarma. Všechny chaty jsou situovány v mírně kopcovitém terénu. V zimních měsících jsou pro dojezd k chatkám NUTNÉ SNĚHOVÉ ŘETĚZY! (cca 100m).

Letní aktivity: okolí poskytuje bohatou nabídku sportovních a rekreačních aktivit. V blízkosti (300 m) je největší horský lanový park -Tarzánie, půjčovna čtyřkolek je vzdálená cca 800 m. Ke koupání aquapark a vyhřívané koupaliště s tobogánem ve Frenštátě pod Radhoštěm 4 km, koupaliště v Rožnově p.R. 10 km. Na Pustevnách mj. půjčovna čtyřkolek a koloběžek (lanovkou se vyvezete nahoru na Pustevny a na koloběžce jedete cca 4 km z Pusteven dolů až k chatě).

Výborné podmínky pro turistiku, cykloturistiku a houbaření.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

CENÍK UBYTOVÁNÍ 2023:

Víkendové pobyty (pá-ne): pouze na vyžádání (mimo červenec - srpen): Cena: 3.500,- Kč / 1 chata / max 4 osoby

týdenní pobyty / kratší pobyty na minimálně 3 noci (Velikonoce min. 3 noci)

HLAVNÍ SEZÓNA - LÉTO:
25. 6. – 2.9. 2023

-> 11 000,-Kč, chata, týden

MIMOSEZÓNA I:
11. 4. – 24.6. 2023, 3.9. - 22.12.2023

9000,-Kč, chata, týden

HLAVNÍ SEZÓNA - ZIMA:
2. 1. 2023 – 31. 3. 2023

8 400,-Kč, chata, týden

VELIKONOCE:
7.-10.4.2023

1 300 Kč / chata / noc
min. 3 noci / max. 4 osoby

VÁNOCE:
24. 12. 2023 – 1. 1. 2024

1.600 - 2.000 Kč / chata / noc
min. 3-4 noci / max. 4 osoby

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Doplatky na místě: el. energie dle skutečné spotřeby

Víkendové pobyty (pá-ne): pouze na vyžádání (mimo červenec - srpen): Cena: 3.500,- Kč / 1 chata / max 4 osoby

Max počet: 4 osoby / 1 chata. Min počet: 3 noci, ubytování na 2 noci na vyžádání

Přistýlka: 250 Kč / osoba / noc – pouze chata č. 4 a 5

Pobyt s domácím zvířetem není povolen.

Aktivity

MOŽNÉ AKTIVITY V OKOLÍ:

Okolí poskytuje bohatou nabídku sportovních a rekreačních aktivit. V blízkosti (300 m) je největší horský lanový park – Tarzánie, půjčovna čtyřkolek je vzdálená cca 800 m. Ke koupání aquapark a vyhřívané koupaliště s tobogánem ve Frenštátě pod Radhoštěm 4 km, koupaliště v Rožnově p. R. 10 km. Na Pustevnách mj. půjčovna čtyřkolek a koloběžek (lanovkou se vyvezete nahoru na Pustevny a na koloběžce jedete cca 4 km z Pusteven dolů až k chatě).


V nedalekém Rožnově pod Radhoštěmje paintball a adrenalin park (zorbování, G-JUMP, lanová dráha aj.). Ve 100 m vzdáleném hotelu je možno navštívit restauraci, bistro, saunu, masáže, solárium, bowling, vinný sklípek, zapůjčit horská kola nebo si objednat jeden z mnoha balíčků zážitků.

Výborné podmínky pro turistiku, cykloturistiku a houbaření.

Tipy na výlet: sedačková lanovka na Pustevny a Radhošť 300 m, skanzen lidové architektury v Rožnově p. R. 10 km, muzeum Tatra a Fojství v Kopřivnici 10 km, městečko Štramberk s rozhlednou, hradem Trúba, jeskyní Šipkou aj. 10 km, hrad Hukvaldy a muzeum L. Janáčka 15 km a mnoho dalších.

ZIMA:

PUSTEVNY

Pustevny jsou výchozím bodem oblíbené běžkařské oblasti. V jejich okolí se upravuje celkem 74 km běžeckých tratí různé náročnosti. K nejvyhledávanějším běžeckým trasám s překrásnými výhledy patří nenáročná hřebenovka směrem na Radhošť nebo na Martiňák.  

SKI AREÁL BÍLÁ

SKI areál Bílá disponuje širokou škálou sjezdovek od sportovních FIS červených po rodinné modré. FIS sjezdovka č. 1 je homologovaná pro mezinárodní závody a patří mezi nejzajímavější v ČR. Trénují zde reprezentanti České republiky v alpském lyžování a místní klub vychoval na této sjezdovce mnoho skvělých závodníků. Modré rodinné sjezdovky jsou ideální pro začátečníky a děti. A pro úplné začátky na lyžích je na jihu k dispozici největší lyžařský park na Moravě.

SKI AREÁL U SACHOVY STUDÁNKY na Horní Bečvě

se nachází na trase silnice E 442 směr Rožnov-Bumbálka-Slovensko. Lyžařské svahy jsou vhodné k rekreačnímu lyžování rodin s dětmi. Povrchy svahů jsou pravidelně upravovány před začátkem denního lyžování a před začátkem večerního lyžování. Pro ty nejmenší je připraven koutek v podobě dětské lyžařské školky s provazovým vlekem a Karusellem. V případě nedostatku sněhu je vybudováno v celém areálu umělé zasněžování.