PATIO HOSTEL

Špitálska 35, Bratislava ( Zobrazit mapu)

Ceník

CENNÍK UBYTOVANIA 2018:

Dvoulůžkový pokoj - Klasický se sprchou
Klasický dvoulúžkový pokoj (manželská postel) s vlastní koupelnou (sprcha a toaleta). Postelní prádlo, ručníky a neomezená Wi-Fi v ceně. Cena nezahrnuje snídaně.
Počínaje ... od 50 EUR -> 45 EUR při online rezervaci

Dvoulůžkový pokoj (s oddělenými lůžky)
Klasický dvoulúžkový pokoj se dvěma oddělenými lůžkami, vlastní koupelnou (sprcha a toaleta). Postelní prádlo, ručníky a neomezené Wi-Fi v ceně. Cena nezahrnuje snídaně.
Počínaje ... od 50 EUR -> 45 EUR při online rezervaci

Dvoulůžkový pokoj (s oddělenými lůžky)
Klasický dvoůlúžkový pokoj s dvěma oddělenými lůžkami a zdílenou koupelnou. Postelní prádlo, ručníky a neomezené Wi-Fi v cene. Cena nezahrňuje snídaně.
Počínaje ... od 44 EUR -> 40 EUR při online rezervaci

Třílůžkový pokoj s koupelnou
Klasický třilůžkový pokoj se tři oddělenýma lůžkama a vlastní koupelnou (sprcha a toaleta). Postelní prádlo, ručníky a neomezené Wi-Fi v cene. Cena nezahrňuje snídaně.
Počínaje ... od 60 EUR -> 54 EUR při online rezervaci

Třílůžkový pokoj
Klasický třilůžkový pokoj se tři oddělenýma lůžkama a zdílenou koupelnou. Postelní prádlo, ručníky a neomezené Wi-Fi v cene. Cena nezahrňuje snídaně.
Počínaje ... od 46 EUR -> 41 EUR při online rezervaci

Čtyřlůžkový pokoj
Klasický 4-lůžkový pokoj se dvěma dvoupatrovými lůžkami a vlastní koupelnou (sprcha a toaleta). Postelní prádlo, ručníky a neomezené Wi-Fi v cene. Cena nezahrňuje snídaně.
Počínaje ... od 56 EUR -> 50 EUR při online rezervaci

Čtyřlůžkový pokoj
Klasicky 4-luzkovy pokoj se ctyri samostatnymi luzkami a zdilenou koupelnou. Postelni pradlo, rucniky a neomezene Wi-Fi v cene. Cena nezahrnuje snidane.
Počínaje ... od 52 EUR -> 47 EUR při online rezervaci

Lůžko o v 4-osobovém pokoji pro ženy se zdílenou koupelnoul
lůžkovo v 4-osobovém pokoji pro ženy se zdílenou koupelnou. 4 samostatná lůžka. Postelní prádlo, ručníky a neomezené Wi-Fi v cene. Cena nezahrňuje snídaně.
Počínaje ... od 16 EUR -> 14 EUR při online rezervaci

Apartmán - Klasický se sprchou
Klasický apartmán, 2 ložnice, kuchyňe, koupelna se sprchou, toaleta osobitne. Postelní prádlo, ručníky a neomezené WiFi v cene. Cena nezahrňuje snídaně.
Počínaje .. od 70 EUR -> 63 EUR při online rezervaci

Lůžko v 6-osobovém pokoji s privátní koupelnou
Lůžkovo v 6 osobovém pokoji s privátní koupelnou. 3 x patrová postel. Postelné prádlo, ručník a neomezené Wi-Fi v cene. Cena nezahrňuje snídane.
Počínaje ... od 10 EUR -> 9 EUR při online rezervaci

Lůžkovo v 8-osobovém pokoji se zdílenou koupelnou. Pokoj se skládá ze dvou přepojených pokojů, každý se dvěma dvoupatrovými postely. Postelné prádlo, ručník a neomezené Wi-Fi v cene. Cena nezahrňuje snídane.

Počínaje ... od 9 EUR -> 8 EUR při online rezervaci

Lůžko v 10-osobovém pokoji se zdílenou koupelnou
Lůžkovo v 10-osobovém pokoji se zdílenou koupelnou. Pokoj se skládá ze dvou přepojených pokojů se dvěma a třemi dvoupatrovými postely. Postelné prádlo, ručník a neomezené Wi-Fi v cene. Cena nezahrňuje snídane.
Počínaje ... od 9 EUR -> 8 EUR při online rezervaci

Lůžko v 12-osobovém pokoji se zdílenou koupelnou
Lůžkovo v 12-osobovém pokoji se zdílenou koupelnou. Pokoj se skládá ze dvou přepojených pokojů, každý se třema dvoupatrovými postely. Postelné prádlo, ručník a neomezené Wi-Fi v cene. Cena nezahrňuje snídane.
Počínaje ... od 9 EUR -> 8 EUR při online rezervaci