Hotel U PRAMENŮ

Na Roudné 123/212, Plzeň ( Zobrazit mapu)

Poloha

Hotel U PRAMENŮ se nachází v sousedství fakultní nemocnice a v blízkosti centra města, je vybudován v klidném a příjemném prostředí rodinného sídla z roku 1870 se zahradní restaurací a vlastním hlídaným parkovištěm.

 Našim hostům nabízíme profesionální služby čtyřhvězdičkového hotelu, kvalitní domácí kuchyni, příjemné prostředí a mírné ceny. Rodiny s dětmi jistě ocení možnost posezení v zahradní restauraci a využití dětského hřiště s pískovištěm a prolézačkami. Specializujeme se na pořádání svateb, a to včetně obřadu v atraktivní hotelové zahradě. Ve dvou stylově rozdílných restauracích si můžete pochutnat na specialitách české i mezinárodní kuchyně. Firmám doporučujeme konferenční salonek vybavený kvalitní audio-video technikou. Během Vašeho pobytu můžete využít i ubytování v komfortně a moderně vybavených pokojích. Pro naše hosty máme k dispozici hlídané parkoviště přímo v areálu hotelu.

Popis

POPIS UBYTOVÁNÍ:

Hotel U Pramenů byl vybudován roku 2007 přestavbou původního rodinného sídla z roku 1870. Přestože se nachází v klidné části města, zaujme svojí snadnou dostupností historického centra Plzně.

Našim hostům nabízíme profesionální ubytovací a gastronomické služby čtyřhvězdičkového hotelu.

Moderní design hotelu prolínající se s původní architekturou 19. století dovoluje nabídnout příjemné zážitky a ubytování ve vkusně zařízených hotelových pokojích nabízí pohodlí a odpočinek.

Ubytování si také můžete zpříjemnit finskou saunou a hydromasážní bylinnou koupelí.

Samozřejmostí je bezplatné parkování na hotelovém parkovišti.

Restaurace Hotelu U Pramenů, s moderním prosvětleným interiérem a přístupem do zahrady, nabízí vynikající českou a mezinárodní kuchyní.

Organizujeme:

Pořádáme oblíbené degustace s moravských vinařství, společenské akce, rodinné i firemní oslavy a specializuje se na pořádání svatebních hostin a oslav.

Hotel U Pramenů podporuje svými službami pacienty, jejich rodinné příslušníky a dárce v rámci onkologického programu Nadace pro transplantace kostní dřeně.

Rodiny s dětmi jistě ocení
možnost posezení v zahradní restauraci a využití dětského hřiště s pískovištěm a prolézačkami. 

Hotel U Pramenů nabízí k ubytování:

- 16 standardních dvoulůžkových pokojů s oddělenými lůžky nebo s rozdělitelným dvoulůžkem,
- 2 prostorné dvoulůžkové pokoje Superior s manželskou postelí, přístupen na terasu s výhledem do zahrady, nebo velkou koupelnou s rohovou vanou
- 1 třílůžkové Apartmá
- 1 dvou- až čtyřlůžkové Apartmá

K dispozici jsou také dvě plnohodnotné přistýlky a dětská postýlka 

VYBAVENÍ POKOJŮ:

- vlastní koupelna s vanou či sprchovým koutem
- vysoušeč vlasů
- LCD TV-SAT
- wifi internet
- minibar
- telefon
- trezor  

Pro naše hosty máme k dispozici hlídané parkoviště přímo v areálu hotelu.

SLUŽBY:

WELLNESS:

Přijďte si dopřát relaxačního a kondičního fitnessu, regenerace v hydromasážní vaně i odpočinku ve finské sauně.

- Sauna
- Hydromasáže
- Kosmetika (zajistíme na objednávku) 
- Masáže (zajistíme na objednávku)

Rodiny s dětmi jistě ocení možnost posezení v zahradní restauraci a využití dětského hřiště s pískovištěm a prolézačkami.

ORGANIZUJEME:

Specializujeme se na pořádání svateb, a to včetně obřadu v atraktivní hotelové zahradě.

Hotel U Pramenů nabízí konferenční prostory pro pořádání firemních seminářů, konferencí či pracovních setkání. K dispozici nabízíme konferenční salonky s kapacitou 30 až 90 osob plně vybavené audio-video technikou s možností podávání občerstvení i večerních společenských akcí. 

STRAVOVÁNÍ:

Přijďte ochutnat speciality české i mezinárodní kuchyně do naší hotelové restaurace, salonku či zahradní restaurace.

RESTAURACE, SVATBY, KONFERENCE:

Restaurace Hotelu U Pramenů, s moderním prosvětleným interiérem a výhledem do hotelové zahrady, nabízí profesionální gastronomické služby s vynikající českou a mezinárodní kuchyní ve stylu snoubení pokrmů a vín. 

Využijte našich profesionálních služeb ve dvou stylově rozdílných restauracích s romantickou zahradou a s klasickou českou a mezinárodní kuchyní, luxusním salonku s příjemnou rodinnou atmosférou a konferenční místnosti vybavené audio-video technikou pro prezentanční akce.

Mistři kuchyně sestavili pro Vás jídelní lístek české i mezinárodní kuchyně, ze kterého si vždy vyberete tu pravou specialitu na snídani, oběd či večeři, kterou si můžete vychutnat v restauraci netradičního designu nebo hotelové zahradě.

VINOTÉKA:

Poznejte moravská vína, způsob i historii pěstování vinné révy v moravské oblasti. Odrůdová vinotéka je zaměřena na malá vinařství, která vyrábějí vína v malých šarších, vína klasická, zajímavá a z vlastních vinic pěstovaných v oblastech vhodných pro výsadbu dané odrůdy. Vybrané víno lze za doporučené maloobchodní ceny bez přirážky ochutnat v naší restauraci, zakoupit ve vinotéce, či objednat elekronicky s odběrem v HOTELU U PRAMENŮ. 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

CENÍK SLUŽEB 2018:

Ceny platné od 1.1.2018 do 31.12.2018:

Uvedené ceny pokojů jsou všetně snídaně, parkování a DPH.

Check in - od 14:00 hodin
Check out do - 10:00 hodin

Pokoj typu Standard

2000 Kč ... za pokoj při obsazení dvěma osobami
1650 Kč ... za pokoj při obsazení pouze jednou osobou
přistýlka ... 500 Kč

Apartmá pro 2-4 osoby

3400 Kč

Apartmá pro 2-3 osoby

3050 Kč

Pokoj typu Superior

2 300 Kč ... při obsazení dvěma osobami
1 950 Kč ... při obsazení jednou osobou

Pokojová služba - 100 Kč/jedna návštěva

POBYTOVÉ BALÍČKY 2018

kliknutím na odkaz


Aktivity

MOŽNOSTI V OKOLÍ A HOTELU:

* Finská sauna: otevřena denně od 10.00 do 22.30; 150,-/hod. (ručník a prostěradlo v ceně)
* Hydromasážní vana: relaxační a regenerační; 45 min/250,- 
* Na objednávku Vám zajistíme kompletní kosmetické služby. Zkušené vizážistky a kadeřnice Vás upraví na večerní párty i pracovní den, odpočinek naleznete při manikůře a pedikůře. Ceny a rezervace zajistíte v hotelové recepci.
* V příjemných prostorech hotelových apartmánů nabízíme na objednávku sportovní, či relaxační masáže. Cena služeb je individuální - ceník a rezervace dotazujte v hotelové recepci.

Historie a památky: historické jádro města Plzně, Chrám sv. Bartoloměje, Synagoga

Tipy na výlet: Pivovarské muzeum, prohlídka pivovaru, ZOO Plzeň

Kulturní akce: promítání českých filmů v hotelové zahradní restauraci, grilování, výstavy v hotelové restauraci, více na www.upramenu.cz

Doprava

GPS: 49°45'34.373''N, 13°22'57.685''E

Tip

BALÍČKY PRO JEDNOTLIVCE: 
V ceně ubytování je možné použití hotelového fitnessu.
Třetí noc - při dlouhodobějším pobytu (min. 3 noci) - 10 % sleva z ceny pokoje počínaje třetí nocí, parkování zahrnuto v ceně.
Domluva - při dlouhodobém pobytu (min. 5 nocí) zvýhodnění dle dohody.

BALÍČKY PRO FIRMY A CK: více na www.upramenu.cz