Penzion TRATTORIA

Huzová 296, Huzová ( Zobrazit mapu)

+420 554 275 038
Poslat dotaz

Jeseníky Kongresy Ubytování na horách Levné ubytování

Poloha

Penzion s restaurací a vinným sklepem Trattoria je umístěn ve vesničce Huzová u Rýmařova v Podhůří Jeseníků, v lesnatém prostředí přírodního parku Sovinecko.
V okolí se nachází řada turisticky atraktivních míst - hrad Sovinec, zámky Šternberk s muzeem hodin, Janovice, Bruntál....., Rešovské vodopády, zřícenina hradu Rabštejn, přehradní nádrž Slezská Harta, lovecký zámek Úsov, lázně Velké Losiny nebo Karlova Studánka s nejčistším ovzduším v Evropě.

Popis

UBYTOVÁNÍ
Hostům je k dispozici 6 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky + 1 apartmá (obývací pokoj s dvěma lůžky + rozkládací sedací souprava, ložnice + soc. zařízení). Všechny stylové pokoje jsou vybaveny vlastním soc. zařízením, televizí se satelitním příjmem, radiobudíkem, nočními stolky, křesly, konferenčními stolky, taburetky se zrcadly, věšákovými stěnami ... . Pobyt je možný s vlastním pejskem.

STRAVOVÁNÍ
Vinárna a vinný sklípek s pestrým výběrem odrůdových jakostních vín z Jižní Moravy. Snídaně se podávají formou švédského stolu na penzioně v loveckém salónku, obědy a večeře v restauraci buď výběrem ze stálého jídelního lístku ve stanovené hodnotě nebo jednotné menu.

K DISPOZICI
Přímo před penzionem se nachází vlastní bezplatné parkoviště pro deset aut a k dispozici jsou dvě garáže za poplatek. V letních měsících je v provozu letní terasa se zahradním nábytkem a grilem. Ve večerních hodinách možnost příjemného posezení ve vinném sklípku u krbu při ochutnávání jihomoravských vín a specialit z grilu.

Aktivity

- pěší turistika po okolní panenské přírodě
- Hrad Sovinec
- cykloturistika po značených trasách a lesních cestách (vlastní půjčovna horských kol)
- koupání v letních střediscích Paseka a Dolní Žleb (cca 3 km) a krytém bazénu v Břidličné (10 km)
- přímo v místě možnost vyjížďky na koních do volné přírody individuální nebo s instruktorem
- v blízkém okolí možnost rybaření nebo účast na lovu
- hra v kuželky, tenis, ...
- lyžařský vlek Karlov v Karlově nad Pasekou - tato rekreační obec leží mezi Huzovou a Sovincem (cca 8 km)
- v obci jsou od letošního roku vybudovány dva nové lyžařské vleky na osvětlené sjezdovce
- v zimním období v okolí penzionu běžkařské tratě
- sjezdovky v zimních střediscích Malá Morávka-Karlov, Praděd - Petrovy Kameny (cca do 20km)

Tip

Penzion svým vybavením a jedinečnou polohou je přímo předurčen pro pořádání kurzů (jazykových, počítačových, ...), škol v přírodě, školení a výjezdních zasedání pracovníků menších firem. Pobyt v penzionu je ideální i pro relaxační dovolenou rodičů s dětmi.