Penzion Hubert

Hradisko 467, Luhačovice ( Zobrazit mapu)

+420 604 411 988
Poslat dotaz

Wellness Levné ubytování

Poloha

Penzion Hubert leží v klidné části Luhačovic, 10 - 15 minut pěší chůze od lázeňského centra.

Popis

Penzion Hubert v Luhačovicích nabízí domácí prostředí s 5 minimálně dvoulůžkovými pokoji s vlastním sociálním zařízením, lednicí, varnou konvicí, TV a 2 apartmány (2 x dvoulůžkový pokoj, koupelna + WC, lednice, varná konvice).



V blízkosti penzionu se nachází nejen lyžařský vlek, ale i sportovní areál, v němž je možné navštívit rehabilitační masáže, koupele, saunu, kuželky, bowling, posilovnu i dětské hřiště. Neoddělitelnou součástí Luhačovic je lázeňské centrum - kolonáda, spousta vyhlášených restaurací i lázeňské divadlo. Za zmínku stojí zimní stadion k bruslení a především nově otevřený aqua park - krytý bazén s tobogánem i jinými atrakcemi pro děti v Uherském Brodě (jen 13 km od Luhačovic). Pěkný den můžete strávit v blízkosti luhačovické přehrady asi 2 - 3 km od lázeňského centra.

Doprava

Penzion leží jen pár minut pěší chůze (asi 800m ) od autobusového i vlakového nádraží. V případě takovéto dopravy nabízíme odvoz se zavazadly.

Tip

VÁNOČNÍ POBYT

290,-Kč/1 osoba/1 den ubytování se snídaní



SILVESTROVSKÝ POBYT

4 - 6 dní jen za 2.950,- Kč/1 osoba včetně polopenze a silvestrovského večera

Součástí silvestrovského pobytu je stravování přímo v kavárně penzionu i silvestrovský večer ve společnosti 20 - 30 osob.