Penzion Vřesná

Vřesná 112, Frymburk ( Zobrazit mapu)

Poloha

Penzion Vřesná se nachází v krásném romantickém prostředí u Černého potoka, který se vlévá do Lipna. Je umístěn 2 km od Frymburku vpravo směrem na Černou v Pošumaví.

Popis

POPIS UBYTOVÁNÍ:

Penzion provozujeme již 22let, máme spousty vracejících se hostů, kteří nás dále doporučují svým přátelům a známým.

Naše ceny jsou výhodnénejen pro nás provozovatele, ale i pro Vás naše hosty. Kdy za Vaše peníze dostanete (více než) odpovídající služby.

Jako jeden z mála penzionů pěstujeme ve vlastním skleníku poctivou a zdravou zeleninu, z čehož máme sami velkou radost :-)

Snídaně je podávána formou švédského stolu, večeře je jednotná.

Naše další výhoda oproti různým apartmánům je ta, že maminky, (tatínci), manželky, babičky, tetičky nemusí strávit dovolenou (u sporáku) přípravou jídel pro zbytek rodiny či se stravovat v celkem drahých lipenských restauracích.

VEŠKERÁ JÍDLA JSOU PŘIPRAVENA VÝHRADNĚ Z KVALITNÍCH A ČERSTVÝCH SUROVIN!

Všechny pokoje jsou vybaveny samostatnou koupelnou, W.C.

U nás se o Vás a Vaše pohodlí se postarají sami majitelé penzionu, kteří mají dlouholeté zkušenosti a praxi v gastronomii ze zahraničí. Jejich cílem je vždy spokojený host, který již při odjezdu myslí na brzký návrat.

DALŠÍ MOŽNOSTI:

Součástí penzionu je hala-společenská místnost, ve které je TV a litinová kamna navozující za nepřízně počasí pohodovou romantickou atmosféru.

Dále je možno využít prostoru tělocvičny k pořádání sportovních a společenských akcí, nebo jen k protažení těla při stolním tenise.

Ubytovaní klienti si mohou bezplatně zapůjčit sportovní náčiní.

Na terase jsou k dispozici lehátka, určená k relaxaci a houpací síť, která láká k příjemnému odpočinku v blízkosti šumícího potoka.

MOŽNOSTI V OKOLÍ:

Lipno je největší vodní plochou v České republice a vzhledem ke svému umístění přímo uprostřed krásné šumavské přírody je každoročně hojně navštěvováno mnoha spokojenými zákazníky. Malebná nedotčená šumavská příroda nabízí velmi široké možnosti trávení volného času jak v letním, tak v zimním období.

V blízkém okolí Lipna se nacházejí hned tři lyžařské areály, vybírat si můžete mezi středisky jako Hochficht, Sternstein či Kramolín v Lipně nad Vltavou.

Rodinný Lipno penzion Vřesná je vyhledáván pro svou klidnou polohu i nabízené možnosti.

ORGANIZUJEME:

Náš penzion má bohaté zkušenosti s pořádáním firemních akcí, teambuldingů, večírků, seminářů, workshopů a jiných akcí pro Vaši firmu, kolegy či zákazníky. 

"firemní akce, gárdenpárty, teambuilding akce, oslavy, večírky, promoce, prezentace, sportovní dny, svatby.. Záleží pouze na Vás :)

K dispozici je Vám společenská místnost, možnost zajištění projekční techniky.

Možnost celodenního stravování či občerstvení během školení dle Vašich individuálních potřeb, parkoviště a wi-fi připojení jsou u nás samozřejmostí.