Apartmány wellness Vlčková

Vlčková - Vlčková 131 ( Zobrazit mapu)

Poloha

Ubytování v soukromých luxusně vybavených apartmánech s infrasaunou ZDARMA nedaleko ZOO Lešná, Hradu Lukova a krajského města Zlín v podhůří Hostýnských vrchů. 

V okolí obce se nachází turistické značení, které je vedeno k zajímavým přírodním lokalitám - chráněné oblasti Bzová a Ondřejovsko. Dále pak na rekreační oblast pod Grůněm - Rusavu, s napojením na turistické značení směr Svatý Hostýn, Troják, anebo Tesák. Tyto lokality nejsou ze středu obce vzdáleny více jak 15 kilometrů. Na turistických trasách jsou vybudovány odpočívadla a studánky. Západním směrem je značení směrováno ke zřícenině hradu Lukov, nebo dále k ZOO Zlín Lešná. Údolí, kde se obec rozkládá, protíná potok Kameňák a je lemováno kopci chráněné krajinné oblasti Hostýnských vrchů. 

Souřadnice GPS: N: 49,310292 E: 17,7638214

Popis

POPIS U BYTOVÁNÍ:

Wellness APARTMÁNY Vlčková poblíž ZOO Lešná a nedaleko města Zlín v podhůří Hostýnských vrchů.

Nabízíme ubytování v soukromých luxusně vybavených apartmánech s privátní infrasaunou na pokoji a pro všechny apartmány společnou "Relaxační odpočinkovou wellness zónou"

POBYT ve všech apartmánech je minimálně na 2 noci pro minimálně 2 osoby 

- v případě ubytování jedné osoby je platná cena minimálního obsazení apartmánů. V případě zájmu o pobyt na jednu noc pro více osob je nutno dohodnout individuální podmínky.

Při volných kapacitách (převážně mimo letní sezonu) je možno se ubytovat již v dopoledním čase od 7.00 hodin. Rovněž je možné domluvit i případný pozdější odjezd (obojí nutno předem prověřit).   

WiFi připojení k internetu zdarma.
Parkování přímo u objektu. 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

VYBAVENÍ APARTMÁNŮ:

Ubytování v našich apartmánech se nachází v samostatném poschodovém apartmánovém domě s celkem šesti apartmány ( 3 apartmány v každém patře).

Všechny apartmány jsou vybaveny

- klimatizací, kterou je možné doobjednat a použít za příplatek
- povlečení, ručníkový a utěrkový servis je pro nás samozřejmostí, stejně tak jako jar, tablety do myčky, tekuté toaletní mýdlo na umyvadle, či toaletní papír  ...

DALŠÍ MOŽNOSTI:

Soukromá infrasauna přímo v apartmánu je k dispozici pro klienty z Ořechového, Dubového, Kaštanového a Javorového apartmánu během pobytu ZDARMA.

Parkoviště a venkovní plochy jsou 24 hodin denně monitorovány kamerovým systémem. 

Terasa je umístěna hned u vchodu do domu a je klientům všech apartmánů neomezeně k dispozici včetně příručního grilu, ohniště a sedacího nábytku - po použití je nutné vždy nábytek zpět uklidit do vyhrazených prostor. Vedle terasy je pro děti v letních měsících ke zpestření pobytu malé pískoviště, houpačka. průlezka se skluzavkou a trampolína

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  

Apartmán I. - Javorový apartmán s infrasaunou (plocha apartmánu 105 m2) pro 2-8 osob

- je umístěn v prvním patře a v podkroví domu se samostatným vstupem ze společné chodby domu. Velikost apartmánu je 70m2. Skládá se ze dvou pokojů v podkroví, kde jsou umístěné dvě ložnice, z nichž jedna je průchozí do druhé. První ložnice je pro 2-4 osoby s manželskou postelí o velikosti 180x200cm a možností 2 přistýlek a druhá ložnice pro 2- 4 osoby a je vybavena jednou manželskou postelí o velikosti 180x200cm a 2 samostatnými válendami. V případě potřeby je k dispozici na vyžádání zdarma dětská polohovací jídelní židlička, přebalovací pult s vaničkou a za poplatek dětská postýlka s příslušenstvím.
Dále je v apartmánu v prvním patře jedno samostatné sociální zařízení (WC, sprchový kout, umyvadlo, pračka, fén), plně vybavená kuchyňská linka (trouba, sklokeramická deska, myčka, lednice s výparníkem uvnitř, mikrovlnka, varná konvice, automatické espresso, topinkovač, veškeré potřebné nádobí) , která je spojená s prostornou jídelnou se stolem a lavicemi a obytnou společenskou (obývací) místností s rozkládací rohovou sedací soupravou, LCD TV a minibarem. Součástí místnosti je i fotbálek.
Součástí tohoto apartmánu je i soukromá infrasauna, kterou mohou hosté kdykoliv ZDARMA použít.

K dispozici je klientům společná venkovní terasa s grilem, v letních měsících houpačka s trampolína a dále společenské hry, soft tenis, šipky pro dospělé i pro děti.

WiFi připojení k internetu zdarma. Parkování přímo u objektu.

Tento Javorový apartmán je vhodný pro ubytování 2-8 (max. 10) osob.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Apartmán II. - Ořechový apartmán s infrasaunou (plocha apartmánu 100m2) pro 2-7 osob

- je rovněž umístěn v prvním patře a v podkroví domu se samostatným vstupem ze společné chodby domu. Velikost apartmánu je 65m2. Skládá se z jednoho pokoje v podkroví, kde je umístěná jedna ložnice pro 2-4 osoby s jednou manželskou postelí o velikosti 180x200cm a 2 samostatnými válendami. V případě potřeby je k dispozici na vyžádání zdarma dětská polohovací jídelní židlička, přebalovací pult s vaničkou a za poplatek dětská postýlka s příslušenstvím.

Dále je v apartmánu v prvním patře jedno samostatné sociální zařízení (WC, sprchový kout, umyvadlo, pračka, fén), v prvním patře je plně vybavená exkluzivní kuchyňská linka (trouba, indukční varná deska, myčka, lednice s tříšuplíkovým mrazákem, mikrovlnka, varná konvice, automatické espresso, překapávací kávovar, topinkovač, veškeré potřebné nádobí), která je spojená s jídelnou se stolem a židlemi a obytným obyvákem s LCD TV , minibarem a krbovými kamnami. Spaní dalších dvou osob na manželské posteli o velikosti 140x200cm případně možnost doplnění 1-2 přistýlek například pro děti je možné ve společném obyvacím prostoru v prvním patře. Součástí tohoto apartmánu je i soukromá infrasauna, kterou mohou hosté kdykoliv ZDARMA použít.
K dispozici je klientům společná venkovní terasa s grilem, v letních měsících houpačka a trampolína a dále společenské hry, soft tenis, šipky pro dospělé i pro děti.

WiFi připojení k internetu zdarma. Parkování přímo u objektu.

Tento Ořechový apartmán je vhodný pro ubytování 2- 6 (max 7 ) osob.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Apartmán III. - Kaštanový apartmán s infrasaunou (plocha apartmánu 45m2) pro 2-5 osob

- je rovněž umístěn v prvním patře se samostatným vstupem ze společné chodby domu. Velikost apartmánu je 36m2. Skládá se z jednoho pokoje s kuchyňským koutem a jídelním stolem, kde je plně vybavená kuchyňská linka (trouba, sklokeramická deska, myčka, lednice s výparníkem uvnitř, mikrovlnka, varná konvice, automatické espresso, topinkovač, veškeré potřebné nádobí) a druhého pokoje,který je oddělen posuvnou skleněnou zástěnou, kde je umístěná ložnice pro 2-5 osob s jednou manželskou postelí o velikosti 180x200cm a 1 samostatnou válendou a dvěmi rozkládacími křesly. V případě potřeby je k dispozici na vyžádání zdarma dětská polohovací jídelní židlička, přebalovací pult s vaničkou a za poplatek dětská postýlka s příslušenstvím.Dále je u apartmánu jedno samostatné sociální zařízení (WC, sprchový kout, umyvadlo, fén).

Součástí tohoto apartmánu je i soukromá infrasauna, kterou mohou hosté kdykoliv ZDARMA použít.

Apartmán VI. - Dubový apartmán s infrasaunou (plocha apartmánu 55m2) pro 2-6 osob

Apartmán IV. - Třešňový apartmán s infrasaunou (plocha apartmánu 55m2) pro 2-5 osob

Apartmán VI. - Akátový apartmán (plocha apartmánu 33m2)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

DÁLE K DISPOZICI:

Relaxační zona:

Pro všechny apartmány je v čase od 16.00 -20.00 hodin (po-ne) k dispozici za poplatek relaxační zona (nutno objednávat minimálně 2 dny předem !)
, kde najdete
- vířivou vanu
- carbonovou saunu
- Finskou saunu
- ohřívací lavici
- kneipův chodník
- masážní podlahu
- ledové vědro
- masážní sprchu
- ochlazovací sud
- a venkovní ochlazovací terasu.

Po předchozí dohodě je možno pro naše ubytované klienty objednat privátně i mimo uvedený čas.

Půjčovna sportovních potřeb:
Ubytovaní klienti si můžou u nás za poplatek zapůjčit sportovní potřeby. Vzhledem k omezenému počtu kusů vždy doporučujeme rezervaci předem. 

K dispozici je klientům společná venkovní terasa s grilem, v letních měsících houpačka a trampolína a dále společenské hry, soft tenis, šipky.

WiFi připojení k internetu zdarma.
Parkování přímo u objektu.

Upozorňujeme klienty, že v našich apartmánech nejsou povoleny hlasité bujaré oslavy a narozeninové párty a rovněž ani rozlučky se svobodou či jiné podobné aktivity trvající do pozdních nočních nebo brzkých ranních hodin. Děkujeme za pochopení ... !

Aktivity

MOŽNOSTI A AKTIVITY V OKOLÍ:

kliknutím na odkaz

Tip

TIPY NA VÝLETY

kliknutím na odkaz