PENSION U KRBU

K Vleku 55, Mikulov ( Zobrazit mapu)

Rezervovat

Cena od 1 200 Kč

+420 603 502 153
Poslat dotaz
www.pensionukrbu.cz

Krušné Hory Wellness Ubytování na horách Ubytování pro rodiny s dětmi

Poloha

Vítáme vás v našem pensionu, který se nachází v malé obci Mikulov v Krušných horách v bezprostřední blízkosti lyžařského areálu Bouřňák. Vesnička je situována do horských svahů plných lesů v nadmořské výšce 600 m.n.m.

Popis

POPIS UBYTOVÁNÍ:

Našim hostům nabízíme možnost vyměnit uspěchaný a vyčerpávající styl života za chvíle odpočinku a klidu.

Našim hostům jsme připravili příjemné ubytování, saunu s odpočívárnou a vlastní parkování.

Pro sportovně založené hosty je k dispozici místnost na uložení lyží a kol.

Jsme horský pension a tomuto účelu jsme pro vás připravili i jednoduché a přitom útulné a účelové ubytování.

Cestujete sami, v páru, s rodinou, s přáteli či s firmou? Přijeďte k nám do Krušných hor, které určitě nejsou tak krušné, jak název říká.

Pokoje STANDARD

V této kategorii ubytování jsou pro naše hosty připraveny celkem 4 pokoje (č: 1, 3, 5 a 7). Každý z nich je o rozloze 25 m2 a je vybaven manželskou postelí a patrovou postelí. Tyto pokoje jsou situovány do svahu a nenabízí výhled do okolí. Nicméně i tyto pokoje jsme se snažili vybavit venkovní terasou, aby hostům byla dopřána možnost posezení na čerstvém vzduchu. Ze získaných zkušeností víme, že v letních měsících tyto pokoje dopřávají hostům příjemný osvěžující chládek.

Pokoje STANDARD s výhledem +

V této kategorii ubytování jsou pro naše hosty připraveny 3 pokoje. Pokoje č. 2, 4 a 6. Pokoje č. 4 a 6 jsou 4lůžkové, každý o velikosti 25 m2 a jsou vybaveny manželskou a patrovou postelí. Pokoj č. 2 je 5lůžkový o velikosti 30 m2 a je vybaven manželskou postelí a patrovou postelí s dvoulůžkem dole a 1 lůžkem nahoře. Všechny tyto pokoje mají venkovní terasu a hostům nabízí výhled do údolí.

APARTMÁN

V této kategorii ubytování našim hostům nabízíme 1 pokoj. Tento pokoj je jako jediný vybaven malým kuchyňským koutem a je 5lůžkový s manželskou postelí a patrovou postelí s dvoulůžkem dole a 1 lůžkem nahoře. Velikost pokoje je 35 m2 a jeho umístění hostům nabízí výhled do údolí a venkovní terasu.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

VYBAVENÍ:

- terasa
- kuchyňský kout
- koupelna se sprchovým koutem a WC
- TV + SAT
- lednice
- varná konev + servis na kávu a čaj
- volná Wi-Fi 

DALŠÍ MOŽNOSTI:

SAUNA

Naše sauna je pro 6-8 osob, nabízíme ochlazovací venkovní káď pro 1 osobu, ochlazovací venkovní sprchu, ochlazovací vnitřní sprchu a pro otrlejší přírodní vodní nádrž vzdálenou cca 50 m, vnitřní odpočívárnu s hořícím krbem, venkovní odpočívárnu a šatnu. Hosté mají k dispozici, prostěradla, osušky a ručníky.

Saunu je nutno objednat

LYŽÁRNA S VYHŘÍVÁNÍM / ÚSCHOVNA KOL
Našim hostům se snažíme poskytovat kvalitní služby, proto jsme pro vás v letošním roce nově zhotovili zařízení na vyhřívání a vysoušení lyžařských bot. Je umístěno ve stejné místnosti, kde si můžete pod zámkem uskladnit Vaše lyžařské vybavení.

VLASTNÍ PARKOVIŠTĚ
V letošním roce jsme pro naše hosty zrekonstruovali vlastní parkoviště, které se nachází přímo před pensionem a nabízí parkovací místa pro 5 osobních aut. Příjezdová cesta vede z centrálního parkoviště pod sjezdovkou.

MOTORKÁŘSKÉ VÝLETY
Jste vyznavači tohoto způsobu cestování? Přijeďte se svými přáteli k nám. Své stroje můžete zaparkovat na soukromém parkovišti přímo před pensionem a pro vaši skupinu můžeme připravit venkovní grilování nebo vám připravíme pohoštění na míru.