Penzion U sv.Jana

Kraselov 62, Kraselov ( Zobrazit mapu)

Poloha

Vítáme Vás ve zrekonstruovaném rodinném penzionu v Šumavském Podlesí. Penzion je situován v malebné krajině, která Vám nabídne pohodu a klid.

Popis

POPIS UBYTOVÁNÍ:

Poskytuje komfortní ubytování v zařízených pokojích s vlastním příslušenstvím. Součástí našeho penzionu je i společná plně vybavená kuchyně s jídelnou.

Jedná se o nově zrekonstruovaný objekt původní tvrze.

V penzionu jsou k dispozici 4 čtyřlůžkové pokoje a 2 pokoje pro dva dospělé a dvě děti, kapacita je možná zvýšit v každém pokoji přistýlkou.

Jeden z pokojů je koncipován jako částečně bezbariérový.

VYBAVENÍ POKOJŮ:

K vybavení pokoje patří

- příslušenství (koupelna se sprchou a WC)
- lednička
- televize

Zároveň je v přízemí penzionu k dispozici společná plně vybavená kuchyň (sporák, trouba, mikrovlnná trouba, lednice, kávovar, myčka na nádobí a nádobí) a jídelna.

STRAVOVÁNÍ:

K dispozici je Vám velká vybavená společná kuchyň, ve které si můžete kdykoliv sami uvařit.

Organizujeme:

Pro různé firemní akce nebo svatby nabízíme samostatnou konferenční místnost "Dvorský sál", po domluvě je možné zařídit i hromadné stravování.

Výletníkům
doporučíme okolní stravovací zařízení. V případě zájmu je možné dovézt potraviny k přípravě snídaně.

PRO DĚTI:

Dovolená s dětmi

Pro děti máme k zapůjčení povlečenou dětskou postýlku, židličku, nočník, přebalovací pult, redukci na WC, noční lampičku, lehátko do sprchy nebo hračky, pro větší potomky nebo rodiče i velké množství společenských her nebo míč, který jistě najde využití na našem fotbalovém „plácku" v sousedství dvora.

Nejen při nepřízni počasí můžete využít zastřešený ping-pongový stůl.

Internetové připojení

V penzionu je připojení k internetu přes Wi-Fi free, které mužete využít bezdrátově, nebo přes datovou zásuvku, která se nachází v každém pokoji. Upozorňujeme hosty na nedostatek pokrytí telefonního operátora Vodafone uvnitř budovy.

Parkování
V objektu je kromě místnosti na kočárky či lyže i samostatná uzamykatelná garáž na kola. Část dvora je vyhrazena soukromému parkovišti pro naše hosty.

K dispozici jsou pro Vás i různé mapy a průvodce, které je možné si zapůjčit či koupit.

Domácí mazlíčci

Domácí mazlíčky zatím bohužel neubytováváme.

U nás nekouříme
Ve všech místnostech objektu je zakázáno kouřit. Vášniví kuřáci mohou využít venkovní prostor objektu.

Mimo sezónní ubytování
V době od října do dubna je ubytování možné pouze pro skupiny.

Příjezd a odjezd
Příjezd (check-in) do penzionu je v čase 14:00 - 18:00 hod.
Odjezd (check-out) z penzionu je v čase 8:00 - 09:30 hod.

Informujte nás prosím o svém předpokládaném čase příjezdu předem. Žádáme hosty, aby pak v den příjezdu do penzionu alespoň 30 minut před svým příjezdem zatelefonovali a vyžádali si pokyny k převzetí klíčů.

Aktivity

MOŽNOSTI V OKOLÍ:

Letní zábava
V letních dnech jistě uvítáte možnost koupání se nebo rybaření v našem rybníku, opékání buřtů (opékací tyče je možné si u nás zapůjčit) či grilování buď na ohništi, nebo ve venkovním krbu u pergoly v zahradě, hned vedle dětského pískoviště a trampolíny. Pro příjemné chvíle na zahradě máme i piknikové deky.

Vášniví houbaři si zde přijdou na své, a proto jim po bohatém úlovku můžeme půjčit sušičku.

Pěší, cyklo i výlety autem
Kraselov se nachází na pomezí turistických oblastí "Prácheňsko a Pošumaví" a "Šumavsko". Velké množství tipů na výlet dostanete přímo u nás v penzionu, některé naleznete přímo zde:

kliknutím na odkaz