HARRACHOVSKÁ HACIENDA

Nový Svět 556, Harrachov ( Zobrazit mapu)

Poloha

Klidná lokalita v blízkosti Harrachovského centra.

Popis

POPIS UBYTOVÁNÍ:

Hledáte pohodu a klid s komfortem dosahu služeb? Navštivte smart pension Harrachovská Hacienda, který Vás nadchne svojí příjemnou atmosférou.

Nabízíme:

Harrachovská Hacienda nabízí:

- 15 dvou až čtyřlůžkových pokojů Harrachovské Haciendy je vybaveno luxusním rustikálním nábytkem z masivního přírodního dřeva, minilednice, fén, WC a sprcha na pokojích.
(většina pokojů s balkónem)
- Samoobslužná recepce - v případě zájmu možnost on-line check-in a platby ubytování bez nutnosti projít fyzickou recepcí
- Smart technologie - jedinečný PIN kód pro vstup do pensionu i na pokoj
- Celoroční provoz
- Wifi připojení zdarma
- Pro naše hotelové hosty nabízíme snídaně formou švédského stolu
- Finská sauna, relaxační místnost, Kneippův chodník
- Exkluzivní lyžárna se sušárnou
- Smluvní půjčovna lyží se slevou
- Sleva 10% na obědy a večeře ve stylově zařízené restauraci Rotunda
- Slevový voucher na Bobovou dráhu v Harrachově.
- Sleva pro děti, dětský koutek uvnitř i venku.
- Dětská postýlka, stupínky k umyvadlům, vanička k dispozici zdarma, vysoká židle v restauraci
- Parkovací stání u domu zdarma
- Veškeré služby a obchody v docházkové vzdálenosti
- Venkovní terasa s plynovým grilem
- Recyklační bod - třídíme odpad

Pokoje i veškeré prostory pensionu jsou nekuřácké.

STRAVOVÁNÍ:

V objektu je k dispozici stylově zařízená restaurace..

V ceně ubytování je zahrnuta bufetová snídaně.

DALŠÍ MOŽNOSTI:

Vytápěná lyžárna se sušárnou pod uzamčením slouží v létě cyklistům pro uložení kol.

Parkování u domu zdarma.


Organizujeme:

Pension je vhodný i pro skupinové nebo firemní akce.

RELAX:

Relax point v Harrachovské Haciendě

Harrachovská Hacienda nabízí svým hostům odpočinek v relaxační zóně.

Finská sauna pro 4 osoby Vám poskytne maximální soukromí při Vaší relaxaci. Léčivá moc Kneippovy kúry pomůže prokrvit Vaše tělo a zrychlí Váš metabolismus. Kúra pomáhá při poruchách krevního oběhu, uleví od bolestí hlavy a posiluje imunitní systém.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

- Pension s příjemnou atmosférou
- Klidná poloha v centru Harrachova v neprůjezdné rezidenční čtvrti
- 5 minut chůzí do centra města a k lanovce na Čertovu horu
- Bezprostřední blízkost běžeckých tratí, cyklostezek
- 60 m od domu zastávka ski busu
- Smluvní půjčovna lyží se slevou
- Komfortní pokoje s vlastní sprchou, WC, fén, TV-SAT (většina pokojů s balkónem a miniledničkou)
- Bezbariérový přístup do objektu
- 1x bezbariérový pokoj
- Bufetová snídaně, možnost večeří na objednání (výběr z cca 15 jídel)
- Wifi připojení v celém objektu zdarma
- Relax point - finská sauna, relaxační místnost, Kneippova kúra
- Sleva pro děti
- Dětská postýlka, stupínky k umyvadlům, vanička, nočníky a redukce na WC, vysoká židle 
- to vše k dispozici zdarma
- Vytápěná, uzamykatelná lyžárna se sušárnou přímo v budově
- Parkovací stání u domu zdarma
- Služby a obchody v docházkové vzdálenosti
- Kouření zakázáno v celém objektu

U nás se budete cítit jako doma.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Aktivity

MOŽNOSTIM V OKOLÍ:

Harrachov a okolí
Harrachov nabízí sportovní vyžití pro celou rodinu a to po celý rok. Příjemné horské klima Vám pomůže zrelaxovat nejenom Vaše tělo, ale i mysl. Přírodní scenerie Krkonošského národního parku Vás určitě uchvátí.

Přejeme Vám příjemný čas strávený v Harrachově a v Harrachovské Haciendě.

AKTIVITY V HARRACHOVĚ

SJEZDOVÉ LYŽOVÁNÍ A BĚŽKY: Na úbočí Čertovy hory bylo vybudováno několik lyžařských sjezdovek všech stupňů obtížnosti, několik skokanských můstků včetně mamutího můstku pro lety na lyžích a běžecké závodní tratě. Lyžařské sjezdovky jsou vybaveny moderním systémem umělého zasněžování, který umožňuje kvalitní lyžování až 5 měsíců v roce. Pro příznivce běhu na lyžích je udržováno několik běžeckých tratí, které mají označení pro turistické využití a také velká běžecká magistrála. Harrachov, jako jedno z mála krkonošských zimních středisek, umožňuje také na všechny sjezdovky přístup snowboardistům, kteří mohou zároveň využívat všechny lanové dráhy a vleky.

MULAVSKÝ VODOPÁD: Dravá řeka Mumlava vytváří poblíž Harrachova, v Mumlavském dole, vodopád tvořený stupňovitými žulovými bloky. Asi 10 m vysoký skalní stupeň v žulovém řečišti se nachází nedaleko centra Harrachova v západní části Mumlavského dolu.

JÍZDA NA KONÍCH: Ranč pod Štěpánkou, Příchovice 502, Kořenov. Nabízí vyjížďky do krásné okolní přírody, jak pro začátečníky, tak i pokročilé jezdce. Dále výuku dětí i dospělých na jízdárně pod dohledem zkušeného instruktora.

BOBOVÁ DRÁHA: Bobová dráha v Harrachově je spolu s dopravním zařízením cca 1.000 metrů dlouhá, při 38 m převýšení, průměrném sklonu 6 % a maximálním sklonu 12 %. Má 17 zatáček a dvě atraktivní nadzemní křížení. Pro možnost večerních jízd je vlek i dráha osvětlena. Nerezové koryto dráhy a vleku je jako první v ČR v celé délce vyhříváno.

MUZEUM SKLA: Nabízí největší unikátní sbírku skleněných výrobků skleněných výrobků, která je zajímavá nejen množstvím ale i příběhem, který je za jejím vznikem a záchranou ve válečných letech.

PIVNÍ LÁZNĚ, SKLÁRNA: Pivní lázeň Vám poskytne nezapomenutelný zážitek spojený s regenerací Vaší pokožky a omlazujícím efektem.

HORNICKÉ MUZEUM HARRACHOV: Návštěva tajuplných důlních chodeb Vám umožní na trase dlouhé 1000m během 1 hodiny poznat práci v dnes již neexistujících rudných dolech. Uvidíte ukázky minerálů fluoritových ložisek, nástroje a pomůcky používané při těžbě, mapy a fotografie dokumentující práci na zdejším ložisku.

ČERTOVA HORA: Čertova hora je výrazný vrch (1020 m) nacházející se jižně od Harrachova v západní části Krkonoš. Na svazích se rozkládá rozlehlý lyžařský areál Rýžoviště, na severních úbočí harrachovské skokanské můstky. Na vrchol Čertovy hory vede z Harrachova sedačková lanovka zdolávající převýšení 350 metrů. Lanovka vede v blízkosti největšího mamutího můstku pro lety na lyžích u nás. Má celoroční provoz. V letní sezóně přepravuje i jízdní kola zdarma. Vrchol hory poskytuje krásné výhledy do okolí a je velmi dobrým výchozím bodem pro pěší turistiku i cykloturistiku na hřebeny Krkonoš. Na Čertově hoře je startovací plocha pro vyznavače létání na padácích a závěsných kluzácích.

TERMÁLNÍ LÁZNĚ JELENÍ HORA-POLSKO: Cieplické termální lázně jsou komplexem rekreačních a sportovních bazénů, jedinečným v dolnoslezském kraji (vojvodství) a v celé oblasti Krkonoš. Výjimečnost Cieplických termálních lázní spočívá v tom, že využívají termální vodu, jejíž chemické složení a teplota jsou unikátní v evropském měřítku, což má neocenitelný, blahodárný vliv na regeneraci celého organismu.

Tip

Slevy pro naše hosty: 100% - děti do 3 let bez nároku na lůžko (zapůjčení dětské postýlky včetně povlečení je po předchozí domluvě zdarma), 30% - na ubytování pro děti 3 – 12 let

Zdarma pro naše hosty: parkoviště u objektu, hotelový textil, Wi-fi internet, NETFLIX, TV SAT, V létě gril a venkovní posezení.