CHATA MALINO

Hrabovská dolina 33, Hrabovo ( Zobrazit mapu)

Poloha

Chata Malino Vám nabízí kvalitní a příjemné ubytování v tichém horském prostředí Hrabovské doliny, přímo pod sjezdovkou rekreačně-lyžařského střediska Malinô Brdo v srdci Liptova.

Popis

POPIS UBYTOVÁNÍ:

Chata Malino je Vám k dispozici během celého roku a představuje výbornou volbu pro ubytování rodin s dětmi jako i skupin přátel a známých.

Disponuje celkovou kapacitou 18 lůžek.

VYBAVENÍ CHATY:

Přízemí chaty
je tvořeno velkou společenskou místností s gaučovým jakož i lavicovým posezením a televizorem, která je zároveň propojena s kompletně vybavenou kuchyní s možností přípravy vlastního stravování.

Připravena je tu pro Vás i druhá menší obývací místnost s krbem, televizorem a pohodlným gaučovým posezením.

Součástí přízemí ubytování jsou také tři toalety, koupelna se sprchovým koutem a sauna, která je Vám k dispozici během celého Vašeho pobytu.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Na 1. patře chaty se nachází prostorná venkovní terasa s posezením jako i tři ložnice.

Dva pokoje jsou 3-lůžkové s manželskou postelí a jedním samostatným lůžkem.

Součástí třetího 2-lůžkového pokoje je patrová postel a využít zde můžete i jednu přistýlku ve formě rozkládacího křesla. Při pokojích nechybí ani druhá koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Na 2. patře chaty se nacházejí další tři ložnice - jeden 2-lůžkový pokoj se samostatnými lůžky (spojenými k sobě) jakož i jeden 3-lůžkový a 4-lůžkový pokoj, které jsou vybaveny vždy jednou manželskou postelí.

DALŠÍ MOŽNOSTI:

Pro výborný relax v kruhu přátel a rodiny Vám u chaty poslouží terasa či altán s možností venkovního posezení.

Využívat zde můžete také venkovní krb, přenosný gril, kotlík či ohniště.

Parkování Vašich aut je zajištěno přímo u chaty.

Aktivity

MOŽNÉ AKTIVITY V OKOLÍ:

Na své si zde přijdou celoročně všechny věkové kategorie, které si zde mohou vyzkoušet řadu různých atrakcí které Hrabovská dolina nabízí.

Kromě bohatých možností turistiky si Váš volný čas můžete zpříjemnit příjemnými procházkami kolem Hrabovské přehrady, rybařením, jízdou na horských čtyřkolkách, lukostřelbou, paraglidingem či aquazorbingem.

Svou kondici otestujete v lanovém parku Tarzania Hrabovo.

Na své si zde přijdou i milovníci cyklistiky, kterým jsou k dispozici kilometry značených i neznačených cyklistických tras Bike Parku Malinô Brdo. Výborně odpočinout si můžete také v termálních bazénech nedalekého koupaliště Gino Paradise Bešeňová.

V zimním období to máte od chaty jen cca 350 m k upraveným sjezdovkám lyžařského střediska Ski Park Malinô Brdo.