HOTEL BRISTOL

Sadová 19, Karlovy Vary ( Zobrazit mapu)

Poloha

Spa & wellness hotel BRISTOL nachází se v centru Karlových Varů, v těsné blízkosti Sadové kolonády a lázeňského parku.

Hosté mohou ke svému odpočinku využít také příjemný park Westend přímo v areálu hotelového komplexu. Pro skutečnou relaxaci hotel nabízí také krytý bazén, saunu a široký výběr spa & wellness procedur.

Hotel má k dispozici vlastní parkoviště (rezervace nutná předem).

Atraktivní poloha hotelového resortu Bristol Royal v překrásném prostředí anglického parku je umocněna bezprostřední blízkostí lázeňských lesů. Karlovarské lázeňské lesy začínají přímo u hotelu a nabízí nepřeberné množství turistických cílů a romantických výletních míst, dostupných po značených trasách nebo turistických stezkách různé délky a náročnosti (celkem cca 130 km). Na své si přijdou jak rekreační výletníci, tak nadšení turisté/ cyklisté.

Kola je možné si přivézt vlastní, případně si zapůjčit za poplatek na místě (je nutná rezervace předem).
V areálu je k dispozici nabíjecí stanice pro elektrokola.

Popis

POPIS UBYTOVÁNÍ:

SPA & WELLNESS hotel BRISTOL se nachází v samém srdci lázeňského města Karlovy Vary a nabízí kromě komfortního ubytování také relaxační a wellness pobyty.

Hotel poskytuje ubytování v 24 pokojích (16 dvoulůžkových a 8 jednolůžkových) a 12 apartmánech a nabízí také krytý bazén, saunu a široký výběr wellness a spa procedur.

 HOTELOVÉ SLUŽBY:

- non-stop recepce
- restaurant 2 výtahy
- lobby bar
- free WI-FI
- směnárna
- bazén
- sauna
- whirlpool
- estetické centrum
- wellness 

- - - - - - - - - - - - - - - - - 

Jednolůžkový pokoj:

Pokoj určený pouze pro jednu osobu. Vybavení: postel 100x200cm, televizor s TV servisem a 24 satelitními programy, telefon s přímou volbou, bezplatné připojení k internetu, sejf, chladnička, koupelna s vanou a toaletou, vysoušeč vlasů, kosmetická sada, balkon. 

Dvoulůžkový pokoj:

Pokoj určený pouze pro 2 osoby bez možnosti přistýlky. Vybavení: postel 200x200cm (na žádost možné rozdělení na dvě samostatná lůžka), televizor s TV servisem a 24 satelitními programy, telefon s přímou volbou, bezplatné připojení k internetu, sejf, chladnička, koupelna s vanou a toaletou, vysoušeč vlasů,kosmetická sada, balkon. 

Apartmá:

Dvě oddělené místnosti - obývací pokoj a ložnice s možností přistýlky. Vybavení: postel 200x200cm (na žádost možné rozdělení na dvě samostatná lůžka), televizor s TV servisem a 24 satelitními programy, telefon s přímou volbou, bezplatné připojení k internetu, sejf, chladnička, koupelna s vanou, toaletou a bidetem, vysoušeč vlasů, kosmetická sada, balkon. 

STRAVOVÁNÍ

RESTAURACE BRISTOL PALACE

Stylová restaurace nabízí pestrý výběr pokrmů české i mezinárodní kuchyně v příjemném prostředí s nádherným výhledem.

Snídaně - pestrá snídaně se podává formou bufetu

Večeře - 2chodové večeře (polévka, výběr ze 4 hl. jídel, přílohy) nabízí kulinářské novinky a speciality.

8:00 – 10:00 snídaně formou bufetu
18:00 – 20:30 večeře formou menu

LOBBY BAR PALACE
Klienti si mohou vybrat nejen z bohaté nabídky kávy, čajů, alkoholických a nealkoholických nápojů, ale také ochutnat čerstvé domácí moučníky nebo domácí limonády. Denně od 14 do 17h HAPPY HOURS jsou k dispozici míchané nápoje vlastní výroby á 89 Kč. 

Novinkou je "Barové menu", které nabízí různé druhy pokrmů vhodné k vínu nebo pivu.

V případě příjemného počasí je možné využít také venkovní terasu v kouzelném prostředí anglického parku.

Bar je otevřen nejen pro hotelové klienty, ale i pro širokou veřejnost.

 

Aktivity

Kromě pobytu v přírodě je klientům k dispozici bohatá nabídka wellness a relaxačních procedur a široké spektrum dalších pohybových aktivit, jako např. jóga, nordic walking a další. Denně je otevřen bazén s whirpoolem, finskou saunou (za příplatek), jeho součástí je také fitness. Je možné si objednat soukromou relaxaci v privátní sauně PRIVAT SPA LIVIA.

BAZÉN (21 m, nepravidelný tvar )

WHIRPOOL

FINSKÁ SAUNA

FITNESS

* JÓGA STUDIO

* BOWLING CENTRUM

Veškeré informace na recepci: 353 34 1906.

V průběhu pobytu je možné se věnovat i celé řadě dalších sportovních aktivit. 

Kontakt pro rezervaci sportovních aktivit: René Průša +420 606 335 612