RESORT SVATÁ KATEŘINA

Svatá Kateřina 327, Počátky ( Zobrazit mapu)

Poloha

Resort Svatá Kateřina disponuje 79 dvoulůžkovými pokoji ve 3 objektech

hotelu Svatá Kateřina
hotelu Garnison
hotelu Gymnasion

Resort Svatá Kateřina
Svatá Kateřina 327
394 64 Počátky

Popis

POPIS UBYTOVÁNÍ:

Žádná auta, ticho a klid, jenom šumění stromů vlnících se ve větru. Zapomeňte na všední starosti, odpočiňte si! Zdravé jídlo, čistý vzduch a hodně pohybu vám ubere na váze, zvýší energii a přidá radost do života.


Resort Svatá Kateřina disponuje 79 dvoulůžkovými pokoji ve 3 objektech

hotelu Svatá Kateřina

hotelu Garnison
hotelu Gymnasion

NABÍZÍME:

Pokoje kategorie standard
(Shiraz) jsou v hotelu Gymnasion, kde se nachází dietologická laboratoř s přístrojem InBody 720, cardio fitness, indoor cyclingový sál, 4 tělocvičny, kosmetika, manikúra a pedikúra, sluneční louka RA a masážní kabiny.

Pokoje kategorie standard (Chardonnay) jsou v hotelu Garnison, kde se rovněž nachází obchod Yoga Shop se sportovním a jógovým oblečením, podložkami na cvičení či spirituálními šperky Shivaloka.

Pokoje kategorie superior (Cabernet, Merlot), kategorie deluxe (Sauvignon, Pinot) a kategorie deluxe junior suite (Carmenere) se nacházejí v hotelu Svatá Kateřina, kde také naleznete restauraci Voda, café Orangerie, wellness & spa a 4 hydromasážní vany Aqua Euforica pod širým nebem .

VYBAVENÍ POKOJŮ:

Všechny pokoje jsou velmi pohodlné, vybavené vkusným a stylovým nábytkem.

Pokoj standard (Shiraz)

Dvoulůžkové nebo třílůžkové pokoje jsou umístěny v 1. patře hotelu Gymnasion, který je vzdálen asi 150 m od hotelu Sv. Kateřina. Je zařízen moderním vkusným nábytkem a velkými pohodlnými postelemi, které lze objednat ve variantě spojené (manželská postel) nebo ve variantě od sebe (tak dobře se ještě neznáme). Koupelna s WC je vybavena umyvadlem, sprchovým koutem a fénem. Samozřejmostí jsou župany a froté trepky.

Pokoj standard (Chardonnay)

Velmi prostorný dvoulůžkový nebo třílůžkový pokoj s koupelnou a šatnou. Pokoj je umístěn v hotelu Garnison, vzdáleném 70 m od hotelu sv. Kateřina. Je zařízen moderním vkusným nábytkem a velkými pohodlnými postelemi, které lze objednat ve variantě spojené (manželská postel) nebo ve variantě od sebe (tak dobře se ještě neznáme). Koupelna s WC má vlastní okno a je vybavena umyvadlem, sprchovým koutem a fénem. Samozřejmostí jsou župany a froté trepky. Z pokoje je výhled na kostelík Svaté Kateřiny a do lesa. 

Pokoj superior (Cabernet)

Podkrovní dvoulůžkový pokoj se nachází ve 3. patře hotelu Svatá Kateřina. Je zařízen moderním vkusným nábytkem a velkými pohodlnými postelemi, které lze objednat ve variantě spojené (manželská postel) nebo ve variantě od sebe (tak dobře se ještě neznáme). Koupelna s WC má vlastní okno a je vybavena umyvadlem, sprchovým koutem a fénem. Samozřejmostí jsou župany a froté trepky. Z pokoje je krásný výhled do přilehlého lesa nebo na jezírka a blízký pramen Sv. Kateřiny.

Pokoj superior (Merlot)

Prostorný dvoulůžkový pokoj se nachází v hotelu Svatá Kateřina a je zařízen moderním vkusným nábytkem a velkými pohodlnými postelemi, které lze objednat ve variantě spojené (manželská postel) nebo ve variantě od sebe (tak dobře se ještě neznáme). Do pokoje je možné umístit přistýlku. Koupelna s WC má vlastní okno a je vybavena vanou, sprchovým koutem, otopným žebříkem a fénem. Samozřejmostí jsou župany a froté trepky. Z pokoje je krásný výhled do přilehlého lesa nebo na jezírka a blízký pramen Svaté Kateřiny. 

Pokoj deluxe (Sauvignon)

Prostorný dvoulůžkový pokoj s (vlastní) velkou terasou. Pokoj se nachází v 1. patře hotelu Svatá Kateřina a je zařízen moderním vkusným nábytkem a velkými pohodlnými postelemi, které lze objednat ve variantě spojené (manželská postel) nebo ve variantě od sebe (tak dobře se ještě neznáme). Koupelna s WC má vlastní okno a je vybavena vanou, sprchovým koutem, otopným žebříkem a fénem. Topení je umístěno v podlaze. Samozřejmostí jsou župany a froté trepky. Z pokoje a jeho terasy je nádherný výhled na horní a dolní jezírko, kostelík, blízký pramen Svaté Kateřiny a les.

Pokoj deluxe (Pinot)

Prostorný pokoj se nachází v hotelu Svatá Kateřina. Je zařízen stylovým orientálním nábytkem, velkými a pohodlnými postelemi, které lze objednat ve variantě spojené (manželská postel) nebo ve variantě od sebe (tak dobře se ještě neznáme). Do pokoje je možné umístit přistýlku. Koupelna s WC má vlastní okno a je vybavena vanou, sprchovým koutem, bidetem, otopným žebříkem a fénem. Samozřejmostí jsou župany a froté trepky. Z pokoje je nádherný výhled na kostelík a blízký pramen Svaté Kateřiny, horní jezírko a les. 

Deluxe junior suite (Carmenere)

Dvoupokojový suite se nachází v hotelu Svaté Kateřina. Je zařízen stylovým orientálním nábytkem, velkými a pohodlnými postelemi, které lze objednat ve variantě spojené (manželská postel) nebo ve variantě od sebe (tak dobře se ještě neznáme). Do pokoje je možné umístit přistýlku. Koupelna s WC má vlastní okno a je vybavena vanou, sprchovým koutem, bidetem, otopným žebříkem a fénem. Samozřejmostí jsou župany a froté trepky. Z pokoje je nádherný výhled na kostelík a pramen Svaté Kateřiny. 

STRAVOVÁNÍ:

Restaurace VODA 

V restauraci Voda disponujeme celkem šedesáti místy, přičemž stoly mohou být rozmístěny a upraveny podle individuálních přání hostů. Klademe velký důraz na kvalitu používaných surovin a sníženou kalorickou hodnotu pokrmů. 

Cafe Orangerie 

V Orangerii můžeme, pod střechou a v teple, pohostit celkem šedesát hostů. Veranda a Vyhlídka, které jsou propojené s Orangerií, disponují dalšími 36 místy k sezení.

Venkovní molo Zátiší, které lze částečně zastínit markýzou, poskytuje 32 míst. Molo u jezírka nabízí dalších 52 míst ke stolování. 

Kavárna Pavillion 

V interiéru pohodlně pohostíme osmdesát osob, v podloubí a na venkovní terase dalších sto hostů. Tyto prostory jsou mimořádně vhodné pro firemní a společenské akce. V Pavillionu, který je vybaven kuchyní, barem, pánským klubem s kulečníkem, vám připravíme program a pohoštění přesně podle Vaší chuti. Nebudete nikoho rušit a můžete se bavit třeba až do rána. 

BarVIVA 

Hodláte-li pokračovat v konzumaci i po půlnoci, rádi Vás přivítáme v baru BarViva, který sousedí s recepcí hotelu Svatá Kateřina. Nabídneme vám omezený sortiment nápojů, zato však nonstop,
po celou noc. 

RELAX:

Vstup do wellness zahrnuje:
páry, sauny, vnitřní vířivku, relaxační místnosti
Vstup do wellness nezahrnuje:
hydromasážní venkovní jacuzzi a Rasulbath

- sauna
- aromatická sauna 
- parní lázeň
- parní aromatická lázeň
- whirlpool - v bublinkové lázni
- rasulbath - orientální terapie 25´ + 5´
- rasulbath - medové potěšení 25' + 5'
- rasulbath - kokosový sen 25' + 5'
- rasulbath - zázvor (detoxikace) 25' + 5'
- rasulbath - regenerace pokožky 25' + 5'
- relaxační místnosti – Mantra, Samadi, Nirvana
- RA - sluneční louka
- venkovní ochlazovna
- masáže a terapie
- kosmnetika- manikúra

WELLNESS & BEAUTY
kliknutím na odkaz - komplexní nabídka

DALŠÍ MOŽNOSTI:

Resort Svatá Kateřina disponuje sportovišti:

- 3 antukové tenisové kurty
- 1 multifunkční hřiště
- travnaté fotbalové hřiště 40 x 70m
- golfový driving range
- 3 stoly na stolní tenis
- hřiště na petanque

/Volejbal, Tenis, Nohejbal, Badminton, Fotbal, Hokej, Golf driving range, Petanque, Stolní tenis, Frisbee, Psí spřežení, Koně/ 

AKTIVITY & PASIVITY:
kliknutím na odkaz - komplexní nabídka

ORGANIZUJEME TAKE:

- firemní akce
- vzdělávací kurzy
- kongresy
- teambuilding

Komplexní nabídka firemních akcí:
kliknutím na odkaz

Aktivity

MOŽNÉ AKTIVITY V AREÁLU:

Resort Svatá Kateřina disponuje sportovišti:

- 3 antukové tenisové kurty
- 1 multifunkční hřiště
- travnaté fotbalové hřiště 40 x 70m
- golfový driving range
- 3 stoly na stolní tenis
- hřiště na petanque

- Volejbal
- Tenis
- Nohejbal
- Badminton
- Fotbal
- Hokej
- Golf driving range
- Petanque
- Stolní tenis

- Frisbee
- Psí spřežení
 -Koně