Apartmány Chřibská

Horní Chřibská 1, Chřibská - Horní Chřibská ( Zobrazit mapu)

Poloha

Apartmány Chřibská jsou situované mezi lesy, 8 km od lyžařských areálů Dolní Podluží a Jiřetín pod Jedlovou, na samé hranici Lužických hor a Českosaského Švýcarska.

Popis

POPIS UBYTOVÁNÍ:

UBYTOVÁNÍ V ČESKÉM ŠVÝCARSKU - DOVOLENÁ - VÍKENDY - SVATBY - NAROZENINOVÉ PÁRTY

Na  kouzelném místě  na rozhraní Českého švýcarska a Lužických hor se  nacházi krásná vila se  4 apartmány a dům s terasou. Velká  zahrada pod lesem  je báječným místem k relaxaci a odpočinku. Stačí si lehnout do lehátka nebo se posadit na houpačku a se zavřenýma očima naslouchat ptačímu zpěvu.  s krásným výhledem a možností procházky hned od domu. Krásná zahrada nabízí prostor jak pro děti tak dospělé k pohodě i sportování.

Přijeďte relaxovat, odpočívat a nabrat síly do prostředí nedotčené přírody. V malebné krajině lesů, luk, soutěsek, rybníků, rozhleden, skalních měst a stolových hor na Vás čekají prožitky v nezapomenutelné přírodní scenérii.

V noci zde hvězdy svítí tak jasně, že je těžké rozeznat souhvězdí. Je to ideální místo pro romantickou dovolenou, prodloužený víkend nebo jen tak.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

K dispozici jsou pro Vás 4 apartmány   s kapacitou cca 25 míst. Dále nabízíme k pronájmu velký Dům s verandou s max kapacitou 16 osob. 

K dispozici je také prostor sloužící k uschování kočárků, kol, lyží, saní, bobů apod.

Nabízíme 4 apartmány, které jsou vybaveny:

- satelitní TV
- mají kuchyň s jídelní částí
- chladnička
- vlastní koupelnu se sprchovým koutem
- ložnice 

Přízemí, apartmán č. 1

2x lůžko, 1x posch. postel, Max. 6 lůžek

Přízemí, apartmán č. 2

2x lůžko, 1x posch. postel, Max. 6 lůžek

Patro, apartmán č. 3

2x lůžko, 1x posch. postel, Max. 7 lůžek 

Patro, apartmán č. 4

2x lůžko, 1x posch. postel, Max. 6 lůžek

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Dům s terasou 

3 x ložnice, 2 x koupelna s WC, velká obytná místnost s kuchyňkou. 

K dispozici je také místnost sloužící k uschování kočárků, kol, lyží, saní, bobů apod. 

Zdarma Wi-Fi.

K zázemí patří dále zahrada s grilem, na kterém si mohou hosté připravovat svá oblíbená jídla. 

Wi-Fi · Sprcha · Vana · WC · Ručníky · TV · Rychlovarná konvice · Lednice · Kuchyňka · Mikrovlnka · Parkování · Snídaně · Snídaně na pokoj · Úschovna kol

Samostatný dům s velkou verandou, který se nachází na rozlehlé udržované zahradě. Dům má samostatný vchod z verandy vejdete do hlavní místnosti s kuchyňským koutem. Nachází se zde posezení a velký stůl. V přízemí je také koupelna se sprchovým koutem a WC. V patře se pak nacházejí dvě ložnice a jeden velký pokoj. Každý pokoj má 4 lůžka. Na poschodí je také velká koupelna s vanou a WC. Další spaní je možné na třech rozkládacích dvoulůžcích

STRAVOVÁNÍ:

Ráno vám za příplatek připravíme kontinentální snídani nebo snídani formou bufetu, na které si můžete  pochutnat  na terase  anebo v soukromí svého apartmánu/studia.

Další možnosti:

Také je pro vaše nejmenší připraven venkovní dětský koutek s houpačkami, pískovištěm a dalšími atrakcemi.

Společenské hry (šipky, kriket, petanque, deskové hry aj.) jsou vám plně k dispozici.

 okolí je plné zeleně a lze se v něm věnovat pěší turistice a cyklistice.


V nedalekých lesích je možné houbařit.

Možnosti v okolí: 

Apartmány a studia Chřibská se nacházejí 2 km od venkovního bazénu a tenisových kurtů. Na vlakové nádraží v Chřibské je to 1 km. Hřensko, které leží na území Národního parku České Švýcarsko, je vzdálené 45 km.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

CENÍK UBYTOVÁNÍ 2024

Hostů maximálně / Cena / 1 noc /

1 osoba ... 1 500 Kč
2 osoby ... 1 500 Kč
3 osoby ... 1 950 Kč
4 osoby ... 2 300 Kč
5 osob ... 2 700 Kč
6 osob ... 3 000 Kč

Pejsky ubytujeme za poplatek melé plemeno 150 Kč/ den a větší plemeno za 300 Kč / den .

STAŇTE SE NAŠIM FANOUŠKEM NA FACEBOOKU .-) ODMĚNÍME VÁS SPECIÁLNÍ SLEVOU.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ceny ubytování jsou sezónní.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Poskytujeme individuální slevy klientům, kteří již naše apartmány navštívili:

Místní poplatek obci 12 Kč/osoba/noc není zahrnut v ceně.

Po dohodě připravíme bohatou snídani.

Aktivity

MOŽNÉ AKTIVITY:

K odpočinku mohou naši hosté využívat zahradu s grilem, ohništěm, posezeníma kuchyňkou na zahradní párty s WC a sprchovým koutem. Také je pro vaše nejmenší připraven venkovní dětský koutek s houpačkami, pískovištěm a dalšími atrakcemi.

Společenské hry (šipky, kriket, petanque, deskové hry aj.) jsou vám plně k dispozici ve společenské místnosti pro 25 osob.

SPORT A RELAXACE
Pro milovníky sportů je v okolí možnost snad všech druhů sportů, na které si vzpomenete. Od golfu či minigolfu, přes vyjížďky na koni, plavání, tenis až po rybaření.

České Švýcarsko, Lužické hory a Šluknovsko nabízí jedinečné horolezecké sportovní zážitky na skalách či na umělých stěnách v Srbské Kamenici. 

Nudit se nebudete ani v zimě díky udržovaným lyžařským areálům a dalším sportovištím, například ve sportovním areálu Varnsdorf s plaveckou halou.

Pohoda u vody na trávě u přehrady, rybníka nebo jezera. K dispozici jsou také koupaliště Slávie v Horním Podluží, v Jiřetíně pod Jedlovou, v České Kamenici či Rumburku.

Využijete vstřícných podmínek zdejšího kraje a projeďte se na kole. Po dohodě můžeme zajistit i zapůjčení.

Vyhlídkový let nebo projížďka na lodičce po řece Kamenici vám přinese nevšední zážitky.

http://www.toskanaworld.net.
Toužíte po absolutním uvolnění, po nebeském pocitu pohody a celkovém požitku? Potom se nechejte překvapit. Vítejte v termálních lázních Toskana, které jsou perlou Toskánska na východě!

Sportovní půjčovna Cottage v Krásné Lípě nabízí k zapůjčení kola, e-kola, dvojkola, dětská kola, vozíky za kola, koloběžky, dětskou krosničku, nordic hole, sněžnice i saně. Rádi vám vybavení po dohodě dovezeme do Apartmánu Chřibská. Více info cottage.cz

VÝLETY DO PŘÍRODY
Území Českého Švýcarska je skvělým místem pro výlety. Nabízí bezpočet turistických tras vedoucích krajinou skalních měst, stolových hor, soutěsek, hlubokých roklí a strání.

Vypravte se k nám na víkend nebo dovolenou a poznejte krásy zdejšího okolí. Pěšky, na kole, běžkách... jak chcete.

Rozhledna na Jedlové hoře je nejvyšším místem Lužických hor. Dovolí-li počasí, můžete vidět horizont od Krušných hor až po Krkonoše

Trpasličí jeskyně jistě rozzáří úsměvy vašich dítek, až uvidí vytesanou Sněhurku a budou hledat sedm trpaslíků po skalách uprostřed lesů.

Rozhodně nevynechejte výlet na Pravčickou bránu, největší přirozenou skalní bránu na našem kontinentu.

PAMÁTKY

Hrad Grabštejn stojí na strmém ostrohu, který je obtékán Václavickým potokem, jenž se nedaleko odsud vlévá do Lužické Nisy. Stojí v samém srdci Trojzemí, místa, kde se dotýkají hranice tří států - České republiky, Německa a Polska.

Hrad Toleštějn (pův. Dohlenstein, Kavčí skála, 670 m) je dnes zříceninou středověkého hradu, který se poprvé připomíná roku 1337. Hrad byl vybudován na ochranu cesty z Čech do Lužice a ve své době byl významným a mocným opevněním.

Jedna z dominant Saského Švýcarska: skalní most z pískovce, který byl označen jako technická památka, je dlouhý 76 m. Most spojuje Bastei a skalní hrad Neurathen. Při přecházení mostu budete mít nádherný výhled do okolí (Lilienstein, Paffenstein, Koenigstein,....až do Drážďan).

Kouzelný výhled z Mariini vyhlídky býval, kde ještě nedávno stával vysoko na skalách dřevěný altán. Bohužel v září 2005 vznikl v altánu požár, který zničil tuto nádhernou vyhlídku. Naštěstí oheň se už dál nerozšířil. Nyní se na skalních vrcholcích tyčí nová bouda. Mariinu vyhlídku zde nechal postavit rod Kinsky jako i další vyhlídkové altány v okolí, Vilemína vyhlídka a Rudolfův kámen.

Hrad Tolštejn ( pův.Dohlstein, Kavčí skála,670 m) je dnes zříceninou středověkého hradu,který se poprvé připomíná roku 1337  

Doprava

Vlakové nádraží Chřibská leží 1 km od Apartmánů. Dále pak autobusem z Děčína - zastávka Chřibská náměstí, pak cca 50 minut pěšky, či autobusem ze směru Varnsdorf - zastávka Chřibská, Horní Chřibská, Sklárna, poté cca 15 minut pěšky. Nejpohodlnější je však přijet autem, parkoviště před Apartmány.

Tip

Pro milovníky sportů je v okolí možnost snad všech druhů sportů, na které si vzpomenete. Od golfu či minigolfu, přes vyjížďky na koni, plavání, tenis až po rybaření.

České Švýcarsko, Lužické hory a Šluknovsko nabízí jedinečné horolezecké sportovní zážitky na skalách či na umělých stěnách v Srbské Kamenici.

Nudit se nebudete ani v zimě díky udržovaným lyžařským areálům a dalším sportovištím, například ve sportovním areálu Varnsdorf s plaveckou halou. Pohoda u vody na trávě u přehrady, rybníka nebo jezera. K dispozici jsou také koupaliště Slávie v Horním Podluží, v Jiřetíně pod Jedlovou, v České Kamenici či Rumburku.

Využijete vstřícných podmínek zdejšího kraje a projeďte se na kole. Po dohodě můžeme zajistit i zapůjčení.

Vyhlídkový let nebo projížďka na lodičce po řece Kamenici vám přinese nevšední zážitky.

Rozhledna na Jedlové hoře je nejvyšším místem Lužických hor. Dovolí-li počasí, můžete vidět horizont od Krušných hor až po Krkonoše.

Rozhodně nevynechejte výlet na Pravčickou bránu, největší přirozenou skalní bránu na našem kontinentu.

Kouzelný výhled z Mariiny vyhlídky, kde ještě nedávno stával vysoko na skalách dřevěný altán. Bohužel v září 2005 vznikl v altánu požár, který zničil tuto nádhernou vyhlídku. Naštěstí oheň se už dál nerozšířil. Nyní se na skalních vrcholcích tyčí nová bouda. Mariinu vyhlídku zde nechal postavit rod Kinsky jako i další vyhlídkové altány v okolí, Vilemína vyhlídka a Rudolfův kámen.