Penzion JUVENTUS club

Pionýrská 7, Brno ( Zobrazit mapu)

Poloha

Pension JUVENTUS CLUB se nachází v Brně-Králově Poli na adrese Pionýrská 7, téměř ve středu města, cca do 20 min. pěšky od tzv. "zlatého kříže" - náměstí Svobody, ulice Česká, Masarykova, Kobližná atd.

Do pensionu se lze dopravit od vlakového nádraží tramvají č. l - směr Řečkovice. Výstup je na čtvrté zastávce /křižovatka ulic Lidická, Kotlářská, Štefánikova, Pionýrská/.

Popis

POPIS UBYTOVÁNÍ:

Pension JUVENTUS CLUB se nachází v Brně-Králově Poli na adrese Pionýrská 7, téměř ve středu města, cca do 20 min. pěšky od tzv. "zlatého kříže" - náměstí Svobody, ulice Česká, Masarykova, Kobližná atd.

Pension se nachází téměř v centru města Brna, u parku Lužánky, několik set metrů od známého Boby centra, vily Tugendhat, Flédy a Staré pekárny.

Ubytování v rodinném penzionu se poskytuje ve čtyřech dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky.

VYBAVENÍ POKOJŮ:

Pokoje jsou nadstandardně vybaveny:

- koupelna
- barevný televizor
- kabel
- koupelna s vanou
- samostatné WC v pokoji apod.

Pokoj číslo 1 - (lůžka 2+1)

Samostatný dvoulůžkový pokoj s možností jedné přistýlky - dalšího lůžka, s předsíní vybavenou varnou konvicí s nádobím a příbory. Pokoj je vybaven oddělenými lůžky s možností jejich sražení na manželskou postel. Nová dřevěná plovoucí podlaha. Dvě šatníkové skříně, dvě čalouněné židle, dva noční stolky s lampičkami a psací stůl. Chladnička s mrazničkou, barevný televizor (UPC kabel), bezplatné WIFI. Koupelna s kamennou dlažbou obsahuje vanu, sprchu, umývadlo, hotelový fén na vlasy a WC. Topení plynové WAF. Pokoj je situován do přilehlé ulice, která byla opatřena novým, značně odhlučněným povrchem.


Pokoj číslo 2 - (lůžka 2+1)

Samostatný dvoulůžkový pokoj s možností jedné přistýlky - dalšího lůžka. K dispozici je varná konvice s nádobím a příbory. Pokoj je vybaven oddělenými lůžky s možností jejich sražení na manželskou postel. Podlaha v pokoji je pokryta novým, dobře smývatelným kobercem z PVC. Dvě šatníkové skříně, dvě čalouněné židle a jeden noční stolek s lampičkou. Menší chladnička s mrazničkou, barevný televizor (UPC kabel, Set-top box), bezplatné WIFI. Koupelna s kamennou dlažbou obsahuje sprchový kout, umývadlo, hotelový fén na vlasy a WC. Topení plynové WAF. Pokoj je situován do přilehlé zahrady - do části Relax. Pokoj je velmi tichý. 

Apartmán číslo 3 - (lůžka 2+1)

Samostatný dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí a s možností přistýlky z rozkládací čalouněné sedačky. Dvě čalouněná křesla a stolek. Dva noční stolky s lampičkami. Nová obývací stěna s dvěma šatníkovými skříněmi, policemi a ukládacími prostory. Velký psací stůl s lampou a koženým kancelářským křeslem. Nová dřevěná plovoucí podlaha. Barevný televizor (UPC kabel, Set-top box, otočný satelit – ASTRA 1, ASTRA 2 + všechny arabské programy. Bezplatné WIFI.

Komplexně vybavená samostatná kuchyně s kuchyňskou linkou a s veškerým kuchyňským nádobím a příslušenstvím. Plynový čtyřkolový sporák s pečící troubou. Nerezový dřez. Velká chladnička s mrazákem. Varná konvice. Kuchyňský stůl se třemi židlemi. Podlaha je pokryta novým, dobře smývatelným kobercem z PVC. Velká předsíň s kamennou dlažbou, botníkovou skříní a rotopedem pro fit cvičení - jízda na kole. Koupelna s vanou a sprchou, umyvadlem, hotelovým fénem na vlasy a tepelným olejovým radiátorem. Pokoj je situován do přilehlé ulice, která byla opatřena novým, značně odhlučněným povrchem. 

Pokoj číslo 4 - (2 lůžka)

Samostatný dvoulůžkový pokoj s oddělenými lůžky a s možností jejich sražení na manželskou postel. Nová dřevěná plovoucí podlaha. Čalouněná mikroplyšová sedačka s jedním čalouněným křeslem a stolkem. Psací stůl s osvětlením a se dvěma čalouněnými židlemi. Obývací stěna s barevným televizorem (kanály UPC). Bezplatné WIFI. Velká nová chladnička s mrazákem. Varná konvice s nádobím a příbory.

V předsíni je umístěn samostatný sprchový kout a umývadlo, hotelový fén na vlasy a samostatné WC. Předsíň má kamennou dlažbu, dobře smývatelnou. Topení plynové WAF.

Pokoj je situován do přilehlé ulice, která byla opatřena novým, značně odhlučněným povrchem. 


Apartmán č. 3 má navíc vybavenou kuchyň s možností vlastního vaření.

Vstup domácím zvířatům je povolen.

Ubytování je s ohledem na lokalitu a vlastní vybavení cenově velmi přijatelné.

STRAVOVÁNÍ:

Přímo v objektu je restaurace Midway se salonkem a letní zahrádkou. V restauraci se poskytují obědy /včetně menu/, večeře a po dohodě se šéfem i snídaně.

Nina's Restaurant
Restaurace - bar se nachází ve všech sklepních prostorách Pensionu JUVENTUS club, Pionýrská č. 7, Brno - Královo Pole, Ponava. Vlastní kuřácká restaurace - bar má tři místnosti s kapacitou 58 míst.. 

Relaxace
V zahradě penzionu JUVENTUS club je travnatá a květinová plocha. Krytý dřevěný altán s dřevěným stolem a se šesti dřevěnými židlemi poskytuje ubytovaným hostům v letním období možnosti relaxace.

Ubytovaní mají možnost v případě volného místa parkovat osobním autem přímo na chodníku před pensionem a nebo jim lze doporučit parking pro auto - moto v krytých hlídaných garážích u blízského hotelu Slovan (cca 15 min. pěšky od pensionu).  

Přímo před penzionem, přes ulici, se nachází jeden z největších a nejkrásnějších brněnských parků - park Lužánky.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

CENÍK UBYTOVÁNÍ 2017:

Výhodné ceny za ubytování v penzionu Juventus v Brně a rezervační formulář

Při dlouhodobějším pobytu bude poskytnuta množstevní sleva.

Cena za pokoj:

Pokoj č. 1 -> 2 /+1 ... 900,- Kč /1100,- czk/
Pokoj č. 2 -> 2 /+1 ... 900,- Kč /1100,- czk/
Apartmán č. 3 -> 2 /+1 ... 1000,- Kč /1200,- czk/
Pokoj č. 4 -> 2 ... 900,- czk /1100,- Kč

Platba v hotovosti předem v den nástupu - příchodu hosta do penzionu.

Penzion nepříjmá kreditní karty, platba pouze v hotovosti.

Doporučený příjezd v době od 14 do 18 hodin. Odjezd - vyklizení pokoje do 10 hodin dopoledne. 

Aktivity

MOŽNÉ AKTIVITY V OKOLÍ:

kliknutím na odkaz

Doprava

Pension JUVENTUS CLUBse nachází v Brně-Králově Poli na adrese Pionýrská 7, téměř ve středu města, cca do 20 min. pěšky od tzv. "zlatého kříže" - náměstí Svobody, ulice Česká, Masarykova, Kobližná atd.

Do pensionu se lze dopravit od vlakového nádraží tramvají č. l - směr Řečkovice. Výstup je na čtvrté zastávce /křižovatka ulic Lidická, Kotlářská, Štefánikova, Pionýrská/.