Lázeňské hotely Miramare Luhačovice

Bezručova 338, Luhačovice ( Zobrazit mapu)

Popis

Lázeňské hotely Miramare Luhačovice
Hotely Miramare jsou tvořeny 3 vzájemně propojenými budovami a nachází se v klidném prostředí v blízkosti centra lázní Luhačovice. Komfortní ubytování kategorie superior a standard ve 119 pokojích. Lázeňské hotely Miramare získaly certifikát ISO 9001, Eurospamed, Lázeňská společnost roku.

Lázeňský hotel Vila Antoaneta
Hotel Vila Antoaneta je vhodný i pro mladší generaci a rodiny s dětmi, nachází se v klidné části lázní Luhačovice v blízkosti lázeňského parku a kolonády. Úžasné vodní relax centrum - vnitřní bazén s protiproudem, whirlpool, sauna, parní lázeň, sluneční terasa. Moderní lázeňský hotel Vila Antoaneta s kapacitou ubytování 87 lůžek, je vzájemně propojený s Luxury Spa & Wellness Vila Valaška.

Luxury Spa & Wellness Vila Valaška
Kulturní památka Vila Valaška byla postavena roku 1907 podle projektu významného architekta Dušana Jurkoviče a řadí se mezi nejvýznamnější stavby lázeňského města Luhačovice. Luxury Spa & Wellness Vila Valaška nabízí luxusní ubytování v 9 apartmá a individuální přístup pro nejnáročnější lázeňské hosty. Hotel VILA VALAŠKA se nachází v klidné lázeňské čtvrti kázní Luhačovice v blízkosti lázeňského parku a kolonády, je propojený s Lázeňským hotelem Vila Antoaneta a nabízí komplexní služby pod jednou střechou.