HORSKÝ HOTEL JELENOVSKÁ

Jelenovská 099, Valašské Klobouky ( Zobrazit mapu)

Rezervovat

Cena od 540 Kč

+420 577 311 511
+420 725 891 171
Poslat dotaz
www.jelenovska.cz

Bílé Karpaty Wellness Kongresy Ubytování na horách Ubytování pro rodiny s dětmi

Poloha

Ubytujte se a relaxujte v areálu hotelu „JELENOVSKÁ", který se nachází na území chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty v nadmořské výšce 640 m, v ekologicky čisté krajině, divoké romantické přírodě plné malebných přírodních krás, dalekých výhledů šumících lesů a rozkvetlých luk ve všech jeho ročních proměnách na Valašsku, 5 km od Valašských Klobouků a 35 km od Zlína.

Přírodní prostředí a klimatické podmínky jsou mimořádně příznivé pro hosty s narušeným zdravím, ale také pro ty, kteří si chtějí odpočinout, pobavit se a udělat něco pro svůj aktivní odpočinek.

Popis

POPIS UBYTOVÁNÍ:

Hotel svým dokonalým zázemím je vhodný nejen pro různé rekondiční pobyty pro hosty s narušeným zdravím, ale i pro rodinnou rekreaci, skupinové akce, školy v přírodě, ozdravné pobyty dětí, lyžařské kursy a kongresovou turistiku.

Kapacita hotelu je (181 lůžek), převážně dvoulůžkových pokojů s malým vyhlídkovým balkonem, část pokojů je řešena dvouložnicově se čtyřmi lůžky. 

62 dvoulůžkových
12 čtyřlůžkových studií
2x1 1pokoj
1x3 1pokoj
1xpokoj pro TP
1x apartmá 2+2

Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení (sprchový kout a WC, B TV a dostatek úložného prostoru v nábytkových stěnách).

PRO SKUPINY: 
Pro skupinky osob je možné využít nově zrekonstruovaný stylový objekt "Spartak“
(společenská místnost s krbem a BTv, venkovní terasa s grillem, 1x apartmá pro 4 osoby, 2x 2L pokoj se sociálním zařízení a 1x 1L pokoj se sociálním zařízením, parkování přímo před objektem, vzdálenost od hotelu je 150 m).

Pro méně náročnou skupinku osob slouží objekt "Smolina" – společenská místnost s krbem, 1x 3L pokoj, 1x 4L pokoj, 1x 2L pokoj, společné sociální zařízení, objekt je umístěn v lese asi 300 m od hotelu.

Pro méně náročné klienty je připraveno turistické ubytování v areálu chatové osady
"Jelenka", která se nachází v bezprostřední blízkosti hotelu. Všechny chaty jsou elektricky vytápěny a mají svoje sociální zařízení (sprchový kout a WC). Kapacita 65 lůžek.

STRAVOVÁNÍ:
Stravování je zajištěno v hotelové restauraci – jídelně formou polopenze nebo plné penze, která realizována bud formou bufetu nebo výběrem ze 3 poledních nebo večerních menu.

Občerstvení po celý den i večer zajištují kavárna s letní terasou a snack bar, které nabízejí široký výběr alkoholických a nealkoholických nápojů, káv, zákusků, moučníků, zmrzlin včetně širokého výběru kvalitních moravských vín.

V hlavní sezoně (zimní a letní) jsou součástí aranžmá služeb též společenské večery s živou hudbou, činnost je doplněna pracovníkem zajištujícím programovou animaci pro dospělé a pro děti.

Pro specifické akce lze připravit pohoštění formou rautů, banketů nebo v podobě pikniku s rožněním a opékáním u táboráku a podobně.

KONFERENČNÍ PROSTORY:
Areál hotelu "Jelenovská" je ideálním místem pro pořádání různých firemních, společenských akcí, večírků, setkání, možno zde pořádat svatby, promoce a podobně.

K dispozici jsou dva salonky pro 30 a 65 osob, dále prostory snack baru pro 60 osob + společenská místnost v chatové osadě "Jelenka" pro 80 osob.
Tyto služby jsou připravovány zákazníkovi přímo na míru dle jeho konkrétních požadavků.

DALŠÍ SLUŽBY:
Hotel je mimo jiné vybaven "střediskem pro rekondici a rehabilitaci".
V nabídce najdete masáže, skotský střik, parafínový zábal, perličkové vany, posilovnu pro kondiční cvičení, saunu, krytý bazén.

V areálu hotelu se dále nacházejí dvě sportovní hřiště, dvou-dráhová kuželna, stolní tenis, kulečník.

Pro hotelové hosty pořádáme na základě nabídky a poptávky fakultativní zájezdy autobusem - pro 25 nebo 40 osob.

Parkování je zajištěno přímo u hotelu - zdarma.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

CENÍK UBYTOVÁNÍ 2013:

Termín  -> Dospělá osoba -> Dítě do12 let
ubytování se snídaní/ubytování s polopenzí

7.1.-27.6.
540 Kč /650 Kč
370 Kč /440 Kč
cena osoba/den

28.6.-1.9.
580 Kč /690 Kč
370 Kč /440 Kč
cena osoba/den

2.9.-3.11.
540 Kč /650 Kč
370 Kč /440 Kč
cena osoba/den

možnost dokoupení:
oběd 110,- Kč
oběd dítě 70,- Kč

NABÍDKU NAŠICH SLUŽEB NAJDETE NA: www.jelenovska.cz

CENÍK SLUŽEB 2013:

ceník

Aktivity

V zimě je hotel svou polohou vhodný pro všechny druhy zimních sportů, příznivci sjezdového lyžování mohou vyzkoušet 2 lyžařské vleky POMA v blízkosti samotného hotelu nebo využít blízkých lyžařských středisek Lužná (20 km), Velké Karlovice (40 km) apod.

Okolí hotelu je ideálním místem pro běžkaře.

V létě zde najdete spoustu příležitostí k pěší turistice, cykloturistice s vyznačenými turistickými okruhy.

V areálu hotelu je možné využít venkovní bazén, dětské hřiště a dvě sportovní hřiště s přírodním povrchem na volejbal apod.

Možnost fakultativních zájezdů do okruhu 50 km – Lázně Luhačovice, Trenčianské Teplice,
Trenčín, Zlín, Vizovice, Povážská Bystrica.

Doprava

- vlakem, autobusem do Valašských Klobouků, odtud odvoz klientů zajišťuje hotelové vozidlo
- osobním automobilem, parkoviště u hotelu

Tip

SILVESTROVSKÉ POBYTY