Apartmány Katy

Tupina 20, Mlini, Dubrovnik ( Zobrazit mapu)

Poloha

Apartmány Katy jsou situovány v malém turistickém středisku Mlini, 6 km od Dubrovniku. V tomto místě, obklopeném střeodzemní vegetací a křišťálově čistým mořem můžete strávit nezapomenutelnou dovolenou.
K dispozici - pláže (písčité, oblázkové, kamenité), restaurace, kavárny, pravidelné autobusové a lodní spojení s Dubrovnikem.

Popis

Apatmány Katy jsou situovány 100 metrů od moře, v klidné a tiché oblasti, obklopené subtropickou vegetací. Hosté mohou využít velkou a vkusně upravenou zahradu, poskytující příjemný stín s mírným mořským vánkem.



Ubytování je poskytováno ve dvou apartmánech A1, A2 (pro 2 - 6 osob) a v pěti pokojích (čtyři dvoulůžkové a jeden jednolůžkový). Veškšré prostory jsou plně vybaveny a vkusně zařízeny. Apartmány jsou vybaveny klimatizací, topením a TV+SAT.



Apartmán A1 (2 - 5 osob), 77 m2, včetně terasy

Apartmán A1 se skládá z kuchyně, obývacího pokoje/jídelny, koupelny a terasy. Je plně vybaven a poskytuje nádherný výhled na moře. V tomto apartmánu může být ubytováno od 2 do 5 osob.




Apartmán A2, (2 - 4) nebo (2 - 6 osob), 65 m2, mimo balkón

Apartmán A2 se skládá z kuchyně, obývacího pokoje/jídelny, koupelny a balkónu. Je plně vybaven a poskytuje nádherný výhled na moře. V tomto apartmánu mohou být ubytovány 2 až 4 osoby. V případě potřeby je možno apartmán propojit s další místností a ubytovací kapacita tak vzroste na 6 osob.



Pokoje

jeden z pokojů je jednolůžkový s možností ubytování další osoby (dítěte), další pokoje jsou dvoulůžkové