Art hotel Alfons

Legerova 1821/41, Praha - Praha 2 - Nové Město ( Zobrazit mapu)

Rezervovat

Cena od 1 450 Kč

+420 222969661
+420 602 800 889, +420 222 969 661
Poslat dotaz
www.hotelalfons.cz

Praha

Poloha

Art Hotel Alfons svým strategickým umístěním nadchne každého návštěvníka a svým rodinným přístupem k hostům pobyt v tomto krásném historickém městě maximálně zpříjemní.

Nadšení budou jistě i Ti, kteří chtějí město dobře poznat, neboť svou výhodnou polohou Vám zajistí pouze 5 minut chůze od Václavského náměstí, 20 metrů od vstupu do metra I.P.Pavlova a 1 minutu chůze od autobusových a tramvajových zastávek.

Popis

POPIS UBYTOVÁNÍ:

Je pravda, že hotely vyšší kategorie vždy dodržují vysoké hygienické standardy.

Díky pandemii Covid-19 však
budou ve všech oblastech našeho hotelu vyžadovány vynikající hygienické postupy a budou dodržovány ty nejvyšší standardy doporučené Světovou zdravotnickou organizací. Od haly po výtahy, od místností ke společným prostorům musí být vše hygienicky čisté a bezpečné za všech okolností

Všechny veřejné prostory a povrchy hotelu budou několikrát v průběhu dne dezinfikovány !

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Art Hotel Alfons se nachází v centru Prahy, necelých 500 metrů od Václavského náměstí. Dům byl postaven koncem 19.století v klasicistním stylu s velmi zdobnými fasádními a interiérovými prvky.
 
Pokoje a apartmány jsou moderně a vkusně zařízené do stylu inspirovaného secesí a art nouveau se všemi nejmodernějšími prvky, které jsou v dnešní době v luxusních hotelových pokojích standardem.

Z hlediska komfortu nabízí pokoje opravdové pohodlí i těm nejnáročnějším hostům.

Každý host ocení kvalitní spánek na prvotřídních matracích s výběrem typu polštáře, moderní vybavenou koupelnu, romantické osvětlení pokoje, bohatě vybavený mini bar, vlastní kávovar, Smart televizi s připojením na internet či relaxační křesla, ve kterých si může vychutnat šálek čaje nebo kávy.

VYBAVENÍ POKOJŮ:

Každý z pokojů hotelu je originál a každý svým moderním designem a pojetím nese zároveň i odkaz českého malíře Alfonse Muchy. Unikátním pokojům dominují ikonické obrazy Alfonse Muchy ztvárněné do moderního uměleckého stylu od českého autora Romana Řeháka.

Samotný design pokojů se plně podřizuje funkčnosti, pocitu útulna a komfortu samotného hosta.

Hotel Alfons nabízí moderně vybavené pokoje a apartmány s kuchyní. Pokoje jsou luxusně vybaveny a liší se pouze architektonickým řešením interiéru v závislosti na původním historickém rázů budovy.

Každý pokoj má vlastní:
- plně vybavenou koupelnu s toaletní sadou
- pohodlné „King size" postele s kvalitními matracemi
- minibar
- kávovar
- Smart TV s napojením na internet
- bezplatné wi-fi připojení
- klimatizace v pokojích typu Comfort, Superior a Deluxe.

STRAVOVÁNÍ:

Nabízíme snídaňový bufet se širokou nabídkou teplých a studených specialit a vaječných pokrmů. Vybrat si můžete z bohaté nabídky uzenin, sýrů, čerstvé zeleniny a ovoce. Denně Vám servírujeme čerstvé sladké a slané pečivo, včetně sladkých dezertů. 

DALŠÍ SLUŽBY:

Recepce
Naše recepce je pro vás k dispozici denně i s nabídkou občerstvení a nápojů mezi 08:00 - 22:00. O víkendech 08:00 - 20:00.

Individuální check
Příjezdy a odjezdy mimo otvírací dobu recepce nejsou problém. Nabízíme vám individuální check-in a check-out v kteroukoliv denní dobu.

Parking
Za drobný příplatek vám nabízíme zabezpečená parkovací místa pro Váš vůz v blízkosti hotelu.

Transfer
Přilétáte či odlétáte? Žádný problém, nabízíme vám transfer z/na letiště Ruzyně, nemusíte tak řešit starosti s dopravou.

Zahrada
Zahrada v dvorním traktu je vám plně k dispozici k odpočinku i grilování. Po dohodě vám můžeme zapůjčit grilovací vybavení.

Wellness
Zajištění pivních lázní 20 metrů od hotelu.

Concierge
Doporučení historických památek, akcí, eventů, restaurací, přes objednání a doručení květin, objednání odvozu, rezervace večeře, divadla, koncertu apod.

Praní a žehlení
Se službou praní a žehlení oděvů máte jistotu, že na výlet i obchodní jednání vyrazíte bez jediné skvrny.