Apartmány Hartman

Olešnice v Orl.h. ( Zobrazit mapu)

Rezervovat

Cena od 2 200 Kč

+420 777 888 455
Poslat dotaz
www.skihartman.cz

Orlické Hory Ubytování na horách Ubytování pro rodiny s dětmi Chaty a chalupy

Poloha

Areál Hartman je součástí krásné přírody Orlických hor s horskými loukami, hlubokými lesy a potůčky schovanými v kapradí.

Popis

POPIS UBYTOVÁNÍ:

Apartmánové domky jsou do 5 osob.

Nacházejí se v Olešnici v Orl.h. v  samotě u lesa, hnad u sjezdovky. Na vrcholu sjezdovky je nová rozhledna - 730 m n/m na Feistově kopci.

VYBAVENÍ APARTMÁNŮ:

Apertmány jsou luxusně vybavené s kuchyňkou, terasou a hlavně skvělým výhledem na pohoří.

Kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (mikrovlná trouba, indukční deska, digestoř, lednička) a rychlovarnou konvicí. Základní sada nádobí a příborů. Jídelní stůl, židle/křesílka.

Popis apartmánů
Celková kapacita apartmánů je 15 osob.

Ložnice a pokoje:

Apartmán LUX 1+kk 50 m2 – 1x dvoulůžko + rozkládací pohovka ( dvojlůžko ). Max. 4 ubytované osoby. Nadstandartně vybavený pokoj. Terasa 12m2. Vchod na terasu z obývacího pokoje.

Apartmán ECO 2+kk 50 m2 – 1x dvoulůžko + 2x jednolůžko (patrová postel) + rozkládací pohovka v obývacím pokoji ( jednolůžko ). Max. 5 ubytovaných osob. Terasa 12m2. Vchod na terasu z obývycího pokoje.

Apartmán EXKLUSIVE 2+kk 70 m2 – 1x dvoulůžko, 1x jednolůžko,1x rozkládací pohovka ( přistýlka) + rozkládací pohovka v obývacím pokoji( dvojlůžko). Max. 6 ubytovaných osob. Terasa 20m2. Vchod na terasu výsuvnými prosklenými dveřmi jak z obývacího pokoje, tak z ložnice.

Apartmán SKI 2 + kk 70m2 – 1x 2 lůžko, 2×1 lůžko, 1x rozkládací pohovka v obývacím pokoji (dvojlůžko). Max. 6 ubytovaných osob. Apartmán nemá terasu.

Sociální zařízení: Umyvadlo včetně bidetové baterie a skříňky, podsvícené zrcadlo, WC, bojler, sprchový kout s termostatickou baterií a sprchou, vysoušeč vlasů, skříňka s úklidovými prostředky, topný žebřík.

Vytápění: Převážně podlahové vytápění, topný žebřík v koupelně. Apartmán 1+kk navíc topení infra a imitace krbu.

Doprava, parkování: Parkování přímo u apartmánů. Příjezdová cesta v zimě udržována posypem. V případě extrémních sněhových podmínek možnost parkování ve Ski areálu Hartman, odvoz zavazadel k apartmánu zajistíme zdarma.

DALŠÍ MOŽNOSTI:

Možnost grilování, skvělá turistika i cykloturistika.

Kousek od apartmánů je hranice s Polskem a přechod do Polska. Zde je několik lázní - nejblíže je Kudowa Zdroj.

V okolí do 20 km je několik zámků: Nové Město nad Metují, Opočno, Náchodský zámek ad.

Je zde hraniční soubor bunkrů z 2. světové války - nejznámější Dobrošov, ale i Skutina ( 1 km )

Možnost zimních sportů: lyžařský areál SKI HARTMAN ihned u apartmánů, další areály přímo v Olešnioci a největší je Deštné v Orl.h. - 8 km.

Cyjkloturistika - z Olešnice jezí cyklobus. Skvělé tratě např. Pekelským údplím do Nového Města nad Metují nebo do Náchoda. Poblíž je Babičino údolí, přehradní nádrž Rozkoš.

Broumovské skály, Adršpach, Teplické skály jsou vzdálené asi 50 km.

 

Aktivity

Turistika, cykloturistika, lyže

Doprava

Bus do Olešnice v Orl.h. Osobní automobil.

Tip

Ideální pro rodiny s dětmi a pro ty, co vyhledávají klid a krásnou přírodu.