HOTEL ATLAS

Čenkovice čp. 67, , Čenkovice ( Zobrazit mapu)

Rezervovat

Cena od 490 Kč

+420 465 391 232
+420 731 175 750, +420 604 374 517
Poslat dotaz
www.atlasreal.cz

Wellness Ubytování na horách Ubytování pro rodiny s dětmi

Poloha

Vítejte ve Skiregionu Buková hora. Od roku 2010 je to největší lyžařské středisko pardubického kraje s nejdelší sjezdovkou Mlýnice 2000 m, s nejmodernější vyhřívanou čtyřsedačkovou lanovkou a technickým zasněžováním.

Popis

POPIS UBYTOVÁNÍ:

Ubytování je připraveno v hotelu ATLAS až 160 lůžek. V horské chatě Větrník až 45 lůžek a stylové restauraci Hospoda na Faře až 27 lůžek.

V objektu ATLAS je velká jídelna, restaurace s barem cca 80 míst (pouze pro ubytované), společenské místnosti, třídy se školními lavicemi, WIFI, TV, SAT, úschovna kol, lyžárná, sauna, vířivka aj.

Přes léto je dále k dispozici dvacet dřevěných 4 lůžkových chatek.

Objekt tvoří dominantu ski-areálu a je po částečné modernizaci pokojů, sociálního zařízení a po výměně oken.

Před budovou je prostorná terasa, oplocené hřiště na malou kopanou, volejbal, basketbal a nohejbal. Minigolf, plážový volejbal, hřiště na kopanou i tenisový kurt jsou vzdáleny cca 100 m.

VYBAVENÍ POKOJŮ:

Pokoje jsou 4 lůžkové, standardně vybavené
(stůl, židle, šatník, zrcadlo, věšák), postele jsou vesměs patrové, sociální zařízení společné na chodbě po rekonstrukci).

Pro náročnější klientelu nebo pro pedagogický doprovod jsou k dispozici 4 lůžkové apartmány (válendy, předsíňka, TV, SAT, internet, vlastní soc. zařízení).

Chatky jsou 4 lůžkové, patrové postele, skříň, židle, sociální zařízení po rekonstrukci v budově.

DALŠÍ MOŽNOSTI:
- restaurace s barem a TV , WIFI (pouze pro ubytované)
- velká jídelna s TV , WIFI (možnost rozdělení místnosti na dvě poloviny)
- pět učeben se školními lavicemi a tabulí
- společenská místnost s TV
- DVD, video
- Pingpong, stolní fotbálek, kulečník, sauna, vířivka, půjčovna sportovních potřeb
- úschovna kol, lyžárna
- sauna a vířivka

Stravování:

Plná penze, polopenze (jednotné menu), nebo strava dohodou včetně diety. Objekt není uzpůsoben pro vlastní vaření.

Objekty leží uprostřed zeleně, mimo vesnici v centru ski – areálu Čenkovice, pod Bukovou horou 958 m n.m. Příjezd k hotelu ATLAS je po asfaltové komunikaci i patrovými autobusy, neplacené parkoviště je vedle budovy.

CHATA NA VLEKU

Chata Na vleku se nachází v centru Lyžařského střediska Čenkovice přímo u lyžařského vleku Voda a sport Svitavy.

Chata je celoročně s oblibou využívána k rodinné i firemní rekreaci a lyžařským kurzům.

Nabízí celkem 27 míst ve čtyřlůžkových a šestilůžkových pokojích se společným sociálním zařízením.

K dispozici je dále kuchyň s vybavením, společenská místnost s TV a lyžárna.

Chata je umístěna přímo v centru lyžařského střediska u vleku.

Od sezóny 2010/2011 zahajuje provoz Skiregion Buková hora, moderní lyžařský resort s širokou nabídkou služeb, který vzniká propojením propojením lyžařských center v Čenkovicích a Červené Vodě.

HORSKÁ CHATA VĚTRNÍK
Objekt leží 50 m nad ATLASEM a tvoří jej zděná budova na níž jsou postaveny dvě chaty typu ROSUTEC. Celková kapacita každé chaty je 17 lůžek , Větrník má celkem cca 43 lůžek a 2 apartmány. Jeho ideální umístění naproti vlekům a velká společenská místnost patří mezi jeho přednosti.

Vybavení:
Společenská místnost s TV, video, stoly, židle a stolní tenis.

Ubytování:
2, 3, 4 a 7 lůžkové pokoje, soc. zařízení je společné, patrové postele na 3 a 7 lůžkových pokojích.

Pro pedagogický doprovod slouží 3 a 4 lůžkový pokoj, každý s vlastním soc. zařízením.

Stravování:
Polopenze nebo plná penze ve vedlejší budově ATLAS (jednotné menu). Objekt není zařízen pro vlastní vaření.

HOSPODA NA FAŘE
Jedná se o celodřevěnou stavbu, bývalou památku, která se nachází bezprostředně vedle hotelu ATLAS. Lůžková kapacita je 27 osob. Otevřeno je od 11.hod., hospoda má dvě místnosti se 60 místy, čepuje se Plzeň a Gambrinus, vaří zde hotovky, minutky, pečou zde PIZZU a výborné koleno s křenem a hořčicí (pouze na objednávku) aj. Příjezd je kolem ATLASU na malé parkoviště před hospodou. Stojí za to udělat pár kroků od sjezdovky.

Ubytování:
Pokoje jsou spíše určeny pro nenáročné hosty, čemuž odpovídá i cena. Postele jsou vesměs patrové, sociální zařízení je společné – po rekonstrukci. Pokoje 1×2 lůžka, 1×3 lůžka, 2×8lůžek, 1×6 lůžek. Vybavení stůl, židle, skříň.

Stravování:
Objekt není uzpůsoben na vlastní vaření. Stravu si lze objednat ve vedlejším hotelu ATLAS.

APARTMÁNY VIGONA
Nový penzion se nachází v centru Lyžařského střediska Čenkovice v bezprostřední blízkosti vleků. Nabízí ubytování hotelového typu v dvoulůžkových pokojích s TV a vlastním sociálním zařízením. Penzion nabízí celkem 13 míst v pěti dvoulůžkových a jednom třílůžkovém pokoji. Každý pokoj je vybaven TV a vlastní koupelnou se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Příprava nápojů a studených jídel je možná ve společné kuchyňce. Ideální poloha v centru střediska asi 30 m od lyžařských vleků. Od sezóny 2010/2011 zahajuje provoz Skiregion Buková hora, moderní lyžařský resort s širokou nabídkou služeb, který vzniká propojením propojením lyžařských center v Čenkovicích a Červené Vodě. V letní sezóně jsou Čenkovice ideálním výchozím bodem pro pěší turistiku i cykloturistiku. 

CHATA VIGONA
Chata Vigona je celoročně s oblibou využívána k rodinné i firemní rekreaci a lyžařským kurzům. Nabízí celkem 34 míst ve čtyřlůžkových a šestilůžkových pokojích se společným sociálním zařízením. K dispozici je dále kuchyň s vybavením, společenská místnost s TV a lyžárna. Chata je umístěna přímo v centru lyžařského střediska ve vzdálenosti 30 m od vleků. Od sezóny 2010/2011 zahajuje provoz Skiregion Buková hora, moderní lyžařský resort s širokou nabídkou služeb, který vzniká propojením propojením lyžařských center v Čenkovicích a Červené Vodě. V letní sezóně jsou Čenkovice ideálním výchozím bodem pro pěší turistiku i cykloturistiku. 

REKAX - WELLNESS

Nově pro Vás připravujeme nabídku relaxace ve vířivce a v sauně, které Vám zaručí příjemné uvolnění.

Vířivka
Moderní a prostorná vířivka pro 6 osob poskytuje kompletní a specifickou masáž celého těla. Je vybavena mimo jiné i masážním lehátkem. Vysoké množství masážních variant zaručují vířivé, přímé, tlakové a rotační trysky.

Sauna & tropická sauna
Sauna je vyrobena z kanadské borovice a disponuje speciálním topidlem s vyvíječem páry, takže kromě klasické finské sauny si můžete dopřát i parní nebo bylinnou lázeň – lze vytvářet různé druhy terapií. Je určena pro 6 – 8 osob, má atipický interiér s lavicemi uspořádanými na patro s lávovými kameny s barevným osvětlením aj. 

ORGANIZUJEME:

Školy v přírodě, Výlety, Školní lyžařské kurzy


Letní dětské tábory
Sedmým rokem nabízíme tradiční letní dětské tábory v klidném a čistém prostředí. Ubytování v RZ ATLAS a v chatkách. K dispozici je hřiště na odbíjenou, volejbal, košíkovou a dětský koutek ( pískoviště, skluzavka, houpačka ), hřiště na malou kopanou a plážový volejbal, tenisový kurt a minigolf.

Termín: červenec – srpen

Stravování: 6 x denně včetně pitného režimu

Cena zahrnuje:
- ubytování
- stravování 6× denně včetně pitného režimu
- využití sportovišť
- pedagogický a zdravotní dozor
- dopravu

Možnost pronájmu areálu včetně služeb. 

Školení a semináře:
Jedinečné umístění objektu nabízí ideální podmínky pro různé formy školení a seminářů. Příjezd autobusem až před budovu , parkování u objektu zdarma. Kapacita hlavního sálu – 160 osob. Restaurace nabízí dalších 90 míst. Vhodné pro větší skupiny, ale i menší kolektivy. Příjemné a klidné prostředí uprostřed krásné přírody se sportovním vyžitím.

Stravování: Jídelníček – dohodou. 

Aktivity

MOŽNOSTI V OKOLÍ:

Vítejte ve Skiregionu Buková hora. Od roku 2010 je to největší lyžařské středisko pardubického kraje s nejdelší sjezdovkou Mlýnice 2000 m, s nejmodernější vyhřívanou čtyřsedačkovou lanovkou a technickým zasněžováním.

- sauna , vířivka

Běžecké tratě
Jedná se o Běžecký areál Buková hora 958m n.m. a Suchý vrch 995m n.m., který je pravidelně strojově upravovaný pro klasiku i bruslaře. Tratě jsou v délce cca 45 km (žlutá 8,5km , modrá 8,6km, zelená 17,5 km a okruh 45km). Občerstvení Bufet Suchý vrch, Červenovodské sedlo + infocentrum a Bufet TJ Čenkovice horní stanice vleku.