LÉČEBNÉ LÁZNĚ JÁCHYMOV

T. G. Masaryka 415 , Jáchymov ( Zobrazit mapu)

Poloha

Lázně Jáchymov jsou známy svou tradicí a léčebným účinkem radonové vody. Radonová voda působí velmi dobře na lidský organismus. Jáchymovské lázně nabízejí unikátní léčbu pohybového aparátu pomocí radonové vody.

Popis

POPIS:

Lázně Jáchymov jsou známy svou tradicí a léčebným účinkem radonové vody. Radonová voda působí velmi dobře na lidský organismus. Jáchymovské lázně nabízejí unikátní léčbu pohybového aparátu pomocí radonové vody.

Lázně Jáchymov nabízí komfortní ubytování a péči na vysoké úrovni.

Lázeňský hotel RADIUM PALACE
se nalézá uprostřed rozsáhlého lesoparku a působí v zeleni stromů jako krásný perlový náhrdelník. Budova Radium Palace byla vystavěna v roce 1912 na popud Vídeňské akciové společnosti, v jejímž čele stál hrabě Arnošt Tarrouca, na místě původního hostince. Ve své době byl Radium Palace jedním z nejmodernějších lázeňských hotelů ve střední Evropě. Hned v roce 1913 navštívilo hotel 2 470 hostů. Vysokou úroveň si lázeňský hotel snaží udržet dodnes, pro srovnání v roce 2009 se v Radium Paláci léčilo již 6 331 hostů z celého světa.

Rozsáhlou rekonstrukcí a modernizací prošel hotel začátkem roku 1995.

Ubytování
Hotel disponuje cekem 160 stylovými jedno, dvou a třílůžkovými pokoji, vhodnými i pro pobyt rodin s dětmi. Pokoje jsou rozdělené do pěti kategorií: Apartmány, Superior Plus, Superior, Junior Suite a I.A. Celkem 4 pokoje jsou bezbariérové a pokoje na 5. patře jsou klimatizované (kat. Junior Suite). Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchou nebo vanou, županem a fénem, WC, TV se satelitními programy, minibarem, trezorem a telefonem. Dětská postýlka je k dispozici zdarma.

Strava
Stravování je možné ve čtyřech restauracích. Snídaně jsou organizovány formou bufetu, k obědu a k večeři je k dispozici studený raut a výběr z 5 teplých pokrmů, servírovaných obsluhou. Pro naše hosty nabízíme také „Modrou restauraci", kde je způsob stravování á la carte. Tato restaurace je klientům přístupná za úhradu dle volné kapacity. Hotelovým hostům i veřejnosti je pak k dispozici hotelová kavárna „Zimní zahrada", kde podáváme čerstvé zákusky přímo od hotelového mistra cukráře. Vybrat si zde můžete ze široké nabídky kávy a dalších nápojů, případně si lze objednat menu z jídelního lístku.

Léčení
Léčení: široká nabídka léčebných, relaxačních a wellness pobytů, možnost dokoupení dalších procedur a jejich cenově výhodných balíčků, dostupnost procedur i těžce postiženým, nepřetržitá zdravotnická služba, všechny procedury v hotelu.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

HOTEL BĚHOUNEK

Popis
Ve svahu nad jáchymovským údolím se nachází lázeňský hotel Běhounek***+, který od roku 1975 tvoří jeho nepřehlédnutelnou dominantu. Pro svou prostornost, vzdušnost a jedinečný výhled do okolí Krušných hor ze svých teras a balkonů se stal oblíbeným místem mnoha návštěvníků. V letních měsících je hostům k dispozici i prostorná sluneční terasa s lehátky.
Rozsáhlou rekonstrukcí a modernizací prošel hotel začátkem roku 2009.

Ubytování
Hotel disponuje cekem 160 pokoji - 50 jednolůžkovými, 106 dvoulůžkovými, z nichž 6 je bezbariérových
a 4 komfortně zařízenými apartmány.
Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Vybavení pokojů:
balkon, koupelna se sprchovým koutem, WC, fén, TV se satelitními programy, minibar, telefon, trezor, možnost internetového připojení

Strava
Stravování probíhá formou švédských stolů ve dvou prostorných restauracích, v hotelové kavárně formou a lá carte

Léčení
široká nabídka léčebných, relaxačních a wellness pobytů, možnost dokoupení dalších procedur a jejich cenově výhodných balíčků, dostupnost procedur i těžce postiženým, nepřetržitá zdravotnická služba, všechny procedury v hotel

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

HOTEL DALIBOR

Popis
Vila z roku 1930 je dependance patřící k lázeňskému hotelu Běhounek, v jehož blízkosti se nachází. Budova má 4 podlaží.
Výtah a spojení s hlavní budovou (Běhounek) pomocí krytého koridoru zvyšuje komfort ubytování na této dependanci.

Kategorie:

Apartmán Dalibor
komfortně zařízené pokoje – obývací pokoj s malou kuchyňkou a ložnice. Koupelna se sprchovým koutem, fénem, WC. SAT-TV, telefon, trezor, lednice nebo minibar, možnost 2 přistýlek
Zdarma: internetové připojení, zapůjčení županu

Suite Dalibor
komfortně zařízené pokoje – obývací pokoj s ložnicí, koupelna se sprchovým koutem a fénem, samostatné WC, SAT-TV, telefon, trezor, lednice nebo minibar, možnost 2 přistýlek
Zdarma: internetové připojení, zapůjčení županu

Studio Dalibor
větší, komfortně zařízené dvoulůžkové pokoje pod střechou s možností přistýlky a s čajovou kuchyňkou, koupelna se sprchovým koutem, fénem a WC. SAT-TV, telefon, trezor, lednice nebo minibar. Možnost internetového připojení za poplatek

Stravování:
zajištěno v LH Běhounek formou švédských stolů nebo formou á la carte v hotelové kavárně

Léčení:
všechny procedury se čerpají v LH Běhounek

Služby a kultura:
doplňkové služby včetně společenského a kulturního vyžití jsou klientům k dispozici nejen v LH Běhounek, ale i v ostatních lázeňských zařízeních. Parkoviště před budovou. (za poplatek 70 Kč / den)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

PENZION DAGMAR

Ubytování
Pension Dagmar, který tvoří 2 propojené domy se slunečnými terasami, se nachází v mírném svahu v blízkosti lázeňského komplexu Curie*** (cca 250 m).
Disponuje ubytovací kapacitou 29 pokojů s 54 lůžky.
7 pokojů je v kategorii Studio s kuchyňkou s max. 2 přistýlkami. Plánek pokojů si můžete prohlédnout.

VYBAVENÍ POKOJŮ:

Všechny pokoje jsou vybaveny
sprchou, WC a SAT-TV. Připojení k internetu na pokojích je přes zapůjčený modem za poplatek. Bezplatná bezdrátová síť je k dispozici v restauraci pensionu, kde se hosté stravují. Léčebné procedury jsou poskytovány v Lázeňském centru Agricola nebo v komplexu Curie.

V pensionu se dále nachází úschovna kol a lyží a malé wellness - vířivá koupel, sauna, parní sauna a útulná odpočinková místnost pro relaxaci (150 Kč/ 90 min.). Hostům nabízíme bohatý program kulturních a společenských akcí a doplňkové služby ostatních lázeňských zařízení. Parkování je možné na parkovištích v areálu lázní (70 Kč / den) nebo na parkovišti bez obsluhy u pensionu Dagmar (50 Kč / den).

Penzion je ideálním místem pro turisty, cyklisty nebo lyžaře, kteří ocení rodinnou atmosféru.