Hotel Vyhlídka**** Luhačovice

Luhačovice ( Zobrazit mapu)

Poloha

Hotel Vyhlídka**** Luhačovice se nachází na atraktivním místě u Luhačovické přehrady, nedaleko lázeňského města Luhačovice, které jsou známé svými léčivými minerálními prameny a krásnou, čistou přírodou.

Do centra Luhačovic je to pouhých 5 min autem nebo 20 min krásnou procházkou po udržovaném, osvětleném asfaltovém chodníku Jurkovičovou alejí, kolem lázeňských vilek, skrytých v lesoparku.

Hotel je celoročně otevřený, nekuřácký a jeho součástí jsou restaurace, salonky, vinárna, částečně zastřešená terasa a sportovně – relaxační zázemí. To vše k dispozici nejen pro hotelové hosty, ale i pro veřejnost.

Popis

POPIS UBYTOVÁNÍ:

Hotel Vyhlídka****Luhačovice
se nachází na břehu Luhačovické přehrady, v bezprostřední blízkosti letního aquaparku. Pokud chtějí hosté navštívit centrum lázeňského města, do 5 minut autem nebo 20 minut pohodlnou procházkou se dostanou Jurkovičovou stezkou až ke kašně na kolonádě.

Svým návštěvníkům nabízí stravování, ubytování, odpočinek s relaxačním zázemím i sportovní vyžití v nově zrekonstruovaných prostorách.

Organizujeme:

V hotelu jsou pořádány pracovní setkání, konference i soukromé akce. Snoubenci si říkají své ANO přímo na terase hotelu.

Malebné okolí láká k výletům pěší, cykloturisty i milovníky in-line bruslení.

HOTEL:

Hotel nabízí komfortní ubytování ve 47 pokojích, které jsou rozděleny do dvou budov.

Hlavní budova Hotelu Vyhlídka, s recepcí a restaurací, ve stylu architekta Dušana Jurkoviče, má 12 pokojů, z toho 4 dvoulůžkové s označením „De Luxe“. Pokoje jsou standardně dvoulůžkové s možností až 2 přistýlek. Jeden pokoj je čtyřlůžkový. Každý z nich má vlastní velký balkon s posezením a s výhledem na přehradu. Jeden z pokojů „De Luxe“ je upraven pro osoby s omezenou hybností.

Další pokoje se nacházejí v 80 metrů vzdálené ubytovací budově (Dependanci), která disponuje 35 pokoji. Pokoje jsou jedno až třílůžkové, 5 z nich jsou nadstandardní apartmány a 6 nese označení „De Luxe“. I zde má většina pokojů balkon s výhledem na přehradu. Pro pohodlí hostů je v přízemí hotelu salonek.

VYBAVENÍ POKOJŮ: 

Všechny pokoje mají:

- svěží, moderní design
- internetové WiFi připojen
- jsou vybaveny TV
- minibarem
- trezorem
- v apartmánech je snídaňový set s varnou konvicí

Celková kapacita hotelu je 98 lůžek a 22 přistýlek ve 47 pokojích.

PRO DĚTI: 

Pro nejmenší hosty máme připraveny:
- dětské postýlky
- jídelní židličky
- přebalovací pult
- dětský koutek
- Venkovní hřiště s průlezkami a další drobnosti, které zpříjemní Váš pobyt s dětmi.

Společenské hry k zapůjčení na recepci, denní tisk.

Domácím mazlíčkům vstup povolen, jejich ubytování po předchozí dohodě na recepci.

STRAVOVÁNÍ:

Restaurace:

Restaurace Hotelu Vyhlídka**** se pyšní kvalitní kuchyní a příjemným personálem. Předkládané pokrmy jsou připravovány vždy z čerstvých surovin.

Servírujeme česká jídla, krajové speciality a dotýkáme se také oblíbených evropských receptur. Každý den v týdnu si můžete vybrat chutný oběd z naší denní nabídky. Tématicky připravujeme gurmánské akce.

Ve vinárně v přízemí je široký výběr jakostních a odrůdových vín nejen z Moravy.

Za příznivého počasí, zejména v letních měsících je otevřena prostorná a částečně zastřešená terasa s obsluhou a výhledem na Luhačovickou přehradu.

V letních měsících na terase grilujeme.

Pro kolemjdoucí a sportovce je připraveno rychlé občerstvení vedle hráze přehrady u nového Aquaparku.

Nabízíme cateringové služby.

ORGANIZUJEME: 

Svatby, oslavy, setkání, školení:

Možnost uspořádat společenská i pracovní setkání v restauraci pro 120 osob a v saloncích se 40 a 20 místy, vše vybaveno plátny, dataprojektory a připojením na internet.

SVATBY: 

Mnozí snoubenci, kteří si pro svůj velký den vybrali náš hotel, si řekli své ANO přímo na terase, kterou jsme pro tuto slavnostní příležitost vyzdobili podle jejich přání. Součástí hotelového areálu je i Alej snoubenců, kde si novomanželé mohou zasadit strom, který bude navždy připomínat tento jejich významný den.

Prostor pro tanec i zábavu dětí.

Velké parkoviště s možností parkování autobusů.

RELAX - WELLNESS:

Sport, relax, kultura:

Relaxační zázemí má příjemný komorní charakter.

Jeho součástí je:
- sauna
- whirlpool
- pracoviště maséra
- kosmetika
- šatny a sociální zázemí

Sauna má kapacitu 15 osob a whirlpool 8 osob.

Lázeňské procedury jsou dostupné v Luhačovicích.

SPORT: 

Pro sportovně založené jsou připraveny:

- dvě bowlingové dráhy
- koloběžky
- šipky
- kulečník
- vodní šlapadla.

Malebné okolí láká k výletům pěší, cykloturisty (cyklostezka 5238, značené lázeňské okruhy) i milovníky in-line bruslení (3,5 km okruh kolem přehrady). Přímo u hotelu je nově vybudovaný venkovní aquapark. V Luhačovicích je krytý bazén s atrakcemi, V dostupné vzdálenosti jsou tenisové kurty, minigolf.

Lázeňské město Luhačovice nabízí bohatý kulturní program, stačí si jen vybrat z aktuální nabídky. 

 

Aktivity

MOŽNÉ AKTIVITY:

Relaxační zázemí má příjemný komorní charakter. Jeho součástí je sauna, whirlpool, pracoviště maséra, kosmetika, šatny a sociální zázemí. Sauna má kapacitu 15 osob a whirlpool 8 osob. Lázeňské procedury jsou dostupné v Luhačovicích.

Pro sportovně založené jsou připraveny dvě bowlingové dráhy, koloběžky, šipky, kulečník a vodní šlapadla. Malebné okolí láká k výletům pěší, cykloturisty (cyklostezka 5238, značené lázeňské okruhy) i milovníky in-line bruslení (3,5 km okruh kolem přehrady). Přímo u hotelu je nově vybudovaný venkovní aquapark. V Luhačovicích je krytý bazén s atrakcemi. V dostupné vzdálenosti jsou tenisové kurty, minigolf.

Lázeňské město Luhačovice nabízí bohatý kulturní program, stačí si jen vybrat z aktuální nabídky.

Tip

Každý víkend připravujeme obědový brunch. Po dobu prázdnin vždy od středy do neděle.

Brunch je záležitostí moderní celosvětové kuchyně.

 

obědový brunch